بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
ن اگه مسدود کنه بوق اشغال میخوره ولی در حال مکالمه یعنی داره با ی نفر دیگه حرف میزنه
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
بوق اشغال نمیخورد می گفت مشترک مورد نظر در حال مکالمه است آخه چند بار که زنگ زدم اینجو ...
خیلی حرف داشته بزنه
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
😂😂 یه سوال دیگه حالا اگه رد تماس باشه پیام بفرستم میره براش؟
😂😂خب رد تماس باشی بوق اشغال واسه شما میخوره و پیامت واسش میره اما نمیبینه آخه ی گزینه هست پیامای مسدود شده اگه اونجا را بررسی کنه پیامها رامیبینه اگه هم نره ببینه که ندیدس