2777
2789
عنوان

از چند سالگی تنها میرن حموم؟

625 بازدید | 33 پست

داداشم ۶ سالشه نمیره خودش. یعنی من اکثرا میبرمش که تقریبا روانیم ‌میکنه انقدر جیغ و داد میکنه و کلا از حموم متنفره. با مامانم میره آرومه ها ولی با من میاد جیغ و داد. بعد خودشم دوس داره با من بیاد. میخوایم سعی کنیم یادش بدیم کم کم ولی خب این هنوز با حموم وفق پیدا نکرده چجوری یادش بدیم؟

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داداشم ۸ سالشه هنوز خودم میبرمش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خودت باهاش میری یعنی لخت میشی جلوش 🤣🤣🤣 من روم نمیشد ناموسا

نه عزیزم

منم پسرمو میبرم خودم کامل لباسم تنمه. موهاشو شامپو میزنم با فاصله می ایستم خیس نشم. بعدم با شلنگ آب از فاصله آب میریزم روش که خودم خیس نشم. خودشم میره زیر دوش و توی وان جهت اب بازی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من کخ بچم ار دوسالگی با. پدرش میره‌ ۳.۵ سالشه. خودشم بلده. برهتنها

این با من میاد و هنوز تو شیش سالگی بهونه گیری میکنه یه وقتا گریه میکنه موقع مو شستن.

کلا خیلی رو مخه..

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش