2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من قبلا مهم بود ولی یسری اتفاقات افتاد فهمیدم چشم ابرو بدرد لای جرز دیوارم نمیخؤره

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

اره چرا نشه وقتی ذاتش قشنگ باشه ..اخلاقش درست بجا باشه یجوری بدلت مشینه خودتت باورت نمیشه فک میکنی زیباترین ادم تو جهانه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

خیلی مهمه. من که هیچوقت اونقدر ظالم نمیشم که با کسی ازدواج کنم که از چهره‌ش خوشم نمیاد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من خیلی رو این حساسم خیلی جاها رفتم بع دلم ننشست حتی خانومای محترمی بودن شرایطشون خوب بود ولی نه گفتم چون به دلم ننشست همه میگن بعد از ازدواج درست میشه ولی من بهش اعتقادی ندارم

میگن چه خانوم چه آقا حداقل تو دیدار اولیه حس خوبی بگیره از طرفش