2777
2789
عنوان

با مادرشوهری‌ که اینجوریه چیکار باید کرد ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چند سالشه؟ مادرشوهر من پنجاه سالشه، بهش میخوره ۶۰ ساله باشه با ۴۰ کیلو اضافه وزن همیشه خودشو با من مقایسه میکنه. لباسی بخرم باید بره لنگشو بخره، آرایشگاه برم فرداش میره. من یه لباس عروسکی پف دار برای عروسی برادرشوهرم خریدم مادرشوهرم رفت همون رنگو خرید با پف زیاد😑 خداروشکر مراسمی نداشتیم بپوشه اونو میشه سرگرمی مجلس🤦‍♀️

خوبه که مثل دوست میشه.بعد۴۰سال جوونه دیگه.چرانباید پیش شوهرش باشه؟بعدشما کجارفتین شب یلدا

والا اون رفت خونه باباش ما هم رفتیم خونه پدرم بعد رفتیم خونه خودمون

۴۰ سالشه؟؟!

یعنی یک سال از من جوونتره. خوب راست میگه هنوز سنش برای مادرشوهر بودن خیلی کمه.

بعد تو برای خانم ۴۰ ساله اینجور میگی، مادرشوهر من ۶۷ سالشه، خودشو ۵۰ سال میگیره. فک کنم چند سال دیگه من از اون بزرگتر شم. کارایی میکنه انگار من باید اونو حمایت کنم و جمع و جور کنم 😑

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اینجا قبلاً یه مادرشوهر بود۴۰سالش بود همش میگف جونم و فقط از خودش تعریف میکرد فک کنم عروس اون خانومی😃

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

خوب چه اشکال داره راست میگه بنده خدا فقط۴۰سالشه حق داره😂

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻