2777
2789
عنوان

یه دنیا با آدمای بی ارزش !

136 بازدید | 10 پست

نمی‌دونم چرا این چند روز اینجوری شدم 

ی طرز فکر مسخره ای نسبت ب زندگی و آدماش دارم 

البته بعد از اینکه نظریه داروین و خوندم اینجوری شدم(لطفاً نپرسید نظریه اش چیه حس توضیح ندارم)

همش میگم درس بخونم ک چی بشه؟کار کنم ک چی بشه؟

چند روزه نمازم نخوندم حالم خیلی بده حس هیچ کاری رو ندارم نسبت ب همه چی حالت تهوع دارم

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری حالتون خوب شد؟

به هزار بدبختی دکتر مغز و اعصاب روانشناس و هزارتا چیز دیگه به هر چیزی که فکرشو بکنی چنگ زدم تا حالم بهتر شد

البته شما گفتی چند روزه اینطوری شدی ممکنه یه احساس گذرا باشه اگه طولانی شد حتما تراپی برو

بعضی وقتا نشونه بزرگ شدنه داری با واقعیت زندگی رو به رو میشی زندگی اونقدر جای فانتزی گوگول مگولی نیس ...

خیلی بده

به هزار بدبختی دکتر مغز و اعصاب روانشناس و هزارتا چیز دیگه به هر چیزی که فکرشو بکنی چنگ زدم تا حالم ...

حتما میرم 

ممنونم 🙏❤️

در مورد عالم ذر پرسیده بودی تاپیکش قفله اینجا میگم.

در عالم ذر خدا از همه موجودات پرسیده آیا من پروردگار شما نیستم همه گفتیم بله. عالم ذر یا همون الست اونجا همه بودن به شکل نور خیلی کوچیک همه به خوشی زندگی میکردن.شاید هم مثل بهشت بوده خدا یه آزمونی یا امتحانی از همه میگیره روایتی هست شاید بیشتر از یک امتحان بوده یکیش این بود که خداوند آتشی ایجاد میکنه و از همه میخواد که برن داخل گودال آتیش که حضرت محمد اولین نفری بوده بدون درنگ  وارد گودال میشه بعد اماما بعد شیعیان و بقیه وارد گودال میشن به خاطر همینه هرکس تو دنیا جایگاهی داره. 

راستی کسی که مشکل زیادی داره دلیل بر این نیست که آدم بدیه شاید آدم خیلی خوبی باشه چون توان بیشتری داره بیشتر امتحان میشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
در مورد عالم ذر پرسیده بودی تاپیکش قفله اینجا میگم. در عالم ذر خدا از همه موجودات پرسیده آیا من پرو ...

خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون 🙏❤️