2777
2789
عنوان

چرا عده ای از پسرا اینطوری ان؟؟

260 بازدید | 24 پست

یک ساله باهمیم اولین باری ک گفت دوست دارم همون موقعی بود ک زدم بلاکش کردم ... اونم بی دلیل چون حس کردم دوسش ندارم

اما الان دارم و حس میکنم اون ندارع 

دارم دیوونه میشم 

مَن راهی توام ای مقصد درست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقییییییقاااا

من از ی پسری بدم میومد ولی اون دوسم داشت من ک بهش ی خورده علاقه مند شدم اون انگار نمیخواست بعد باز دوباره من نمیخواستم اون میخواست و این چرخه هنوز ادامه دارد...😂😂

دقییییییقاااا من از ی پسری بدم میومد ولی اون دوسم داشت من ک بهش ی خورده علاقه مند شدم اون انگار ...

هییییی

الان جدیدا خیلی استرس دارم 

من فقط اونو دارم 

ولی من خودمم تاحالا بهش نگفتم دوسش دارم 

دیگه حتمن تحویلش گرفتی ب هر شکلی این خودشوگم کرده

یا ممکنه کم توجهی زیاد کردی اون حس اضافه بودن کرده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ناراحت نباش بابا،چند سالته؟

من ۱۶ اون ۱۷ نگی بچه این ک خودمو میکشم 😐 

ما شدیم دلیل امید هم دیگه تو درسام بهم کمک می‌کنه من باهاش آرامش دارم واقعا 

یک ساله باهمیم اصلا راحت نیست 

حس میکنم حدود ۲۰ سالته درسته؟

تو این سن به روابطی که داری جدی فکرنکن، همین یک سال هم زیاده که باهم بودید، هرچی وابسته نشی بهتره

چون بعدا بخوای ازدواج کنی عمرا با کسی که تو ۲۰ سالگی انتخاب کردی ازدواج کنی چون هم جهان بینیت تغییر میکنه هم پخته تر میشی و اگاه تر میشی، مخصوصا اگه بری توی اجتماع

پس ولش کن، با پسرا در حد دوستی معمولی باش تا فقط ازشون چیز یاد بگیری دل نبند و وابسته نشو

اینو فقط من نمیگم از تجربه های کسایی که سنشون بالاتره استفاده کن عزیزم تا زندگی بهتر و روان اروم تری داشته باشی❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...