2777
2789
عنوان

خواستگارم چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 44 پست

اول پیش خودت فکر کن ببین اگه بعدا به هر دلیلی پسرش مجبور شد بیاد با شما زندگی کنه میتونی قبول کنی و بپذیری ؟؟؟ نشه مث خانومی که چند روز پیش تایپک زده بود دختر شوهرم شده خاری تو چشمام  . چون اگه بعدا نتونی باهاش کنار بیای هم زندگی خودت به هم میریزه هم اون بچه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام شرایط بسنج 

بپرس برا چی طلاق گرفته 

ببین چون طلاق گرفته باید توی خیلی از کارها برا پسرش با زنش مشورت کنه مثل مدرسه و اینها اینم در نظر بگیر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

والا من نظرمو رک بگم با معذرت:

از قدیم گفتن زن مرده رو زنش بده، زن طلاق داده رو ...

من اینو قبول دارم چون اگه یه مرد خوب باشه مادر بچش باهاش راه میاد.بماند که همشون میگن زنم خیانت می کرد و تو رختخواب با مرده گرفتمش!

و این که اون بچه همیشه باعث ارتباط همسرتون و اون زن خواهد بود و حتی ممکنه هر زمانی مادرش بخواد اونو بده به پدرش و ....

نکن خواهر من نکن مجرد زندگی کردن راحت تره از این ازدواج

بستگی به اخلاق خودت داره فقط بدون اون بچه تا ابد پل ارتباط اون آقا با همسر سابقشه. مدرسه داره، مریضی داره، جشن داره، عروسی داره، و هزار و یک مساله ی دیگهه هر کدوم میخواد باعث رفت و اومدش با پدرش بشه. اگر حساسی باید یک عمر زجر بکشی. اگر برات مهم نیست جداب مثبت بده

بخاطر اجبار جامعه و ابن حرفایی که سنت بالایت و ابنا ازدواج نکن ! ازدواج قرار نبست دهن خاله زنکارو ببنده یا انجام بشه چون باید انجام بشه ! ازدواج کن براب خوشبخت شدنت ، اگر حس میکنی خوشبخت مبشی ازدواج کن ، اگرنه والا بری شوهر کنی بدبخت شی اعصابت نابود شه باز برگردی خونه پدرت ...چه کاریه ؟ والا ازدواج خوبشم دردسر داره وای به بدش

به نظرم با مشاور صحبت کن

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .