2777
2789
عنوان

امروز جاریم اومده بود خونمون

958 بازدید | 34 پست

این ور اون ور نگاه کرد گفت تو دکوری هات زیاده 😳😳گفتم اره خونه نباید خالی باشه 

بعد گفت نه بابا چیه خونه باید خلوت باشو...

منم گفتم من اینجور دوست دارم 

گفت اره تو ذهنت قدیمیه مث امل ها فکر میکنیو.... 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه بی ادبه هیچی ولش کن محلش نده

ولی گلم خونه دیگه چیدمانش به سبک مینیمال داره جلو میره دیگه دمده شده خونه رو پر کنی با دکوری

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

منم خونه پر از رکوری و اینا دوست ندارم خیلی بد میشه،ولی خب بایددب سلیقه دیگران احترام بزاری درست نیست اینجور حرف زدن

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

اونکه بی ادبه هیچی ولش کن محلش نده ولی گلم خونه دیگه چیدمانش به سبک مینیمال داره جلو میره دیگه دمده ...

نه بابا رو میز شکلات خوری شیشه ای بود مسطتیلی با گوشه خونه که گلدون های مجسمه دار داره 

نه بابا رو میز شکلات خوری شیشه ای بود مسطتیلی با گوشه خونه که گلدون های مجسمه دار داره 

پس هیچی 

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

توهم میگفتی توعم خیلی بی شخصیت هستی ک اینطوری صحبت میکنی و هنوز با این سنت نمیدونی دکور و...سلیقه ای هس و آدما هر طور دلشون بخوان خونشون رو تنظیم میکنن دفعه آخرت باشه ب خودت اجازه هر حرفی میدی تکرار بشه هرچی دیدی ب چش خودت دیدی احترامت دست خودته تمام 

کاش یه جواب محکم و قاطع درعین‌حال تقریبا مودبانه میدادی حدشو بدونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جوابشو بده جواب ندی پرو تر میشه

اره منم گفتم خیلی از اینا رو آهو. دخترم.  برام خریده منم دوستشون دارو 

گفت نه بابا اینچیزا رو اگه حنانه برا من بخره میندازم تو انباری 

منم گفتم من دخترم رو بی ارزش نمیکنم اتفاقا خیلی هم خوسگلن بعد دیگه هیچی نگفد