2777
2789
عنوان

وقتی برای بار اول به یه دختر یه پیشنهادی میدی و میره به خانواده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 98 پست
بعدن من فهمیدم خواهر زاده یکی از بچه هاست که با دایش اومد خرید کرد، خلاصه یه شب آخر وقت اونها بود دی ...

شاید خجالتیه

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه این از یه جایی به بعد اومدنش به مغازه کم شد، کم شد کمترو کمتر تا تقریبا قطع شد یه دوره ایم فقط پول نقد میداد که حساس شده بود من اسمشو از رو کارتش ببینم چون خواستم اینکارو بکنم که مثلا خانم فلانی صداش کنم بماند من دیدم تمام شده رفتم دایرکتش و یه متنی نوشتم که میدونم متن جالبی نبود

خلاصه این از یه جایی به بعد اومدنش به مغازه کم شد، کم شد کمترو کمتر تا تقریبا قطع شد یه دوره ایم فقط ...

دایرکت از کجا آوردی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

دخترا فقط منم که هرجور میخونم نمیفهمم چی به چیع😐😐

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

سلام وقت بخیر

میبخشین پیام میدم، من توی فروشگاهم همیشه سعی کردم حرفه ای برخورد کنم، و از طرفیم شرایط و فشاره کاری اجازه نمیده به چیزی دیگه ای جز کار تو اون تایم فکر کنم یا تصمیم بگیرم، آشنایی ها و همسایگی ها هم که بدون تاثیر نیست.

شما به جرعت تنها کسی بودی که اولین بار تشریف آوردی آب بگیری نظر منو جلب کردی تو یه تایم کوتاه، و مطمعنم خودتون هم متوجه شدین، بگذریم که این روند ادامه پیدا کرد و من بخاطر شرایط، مخصوصا شرایط شخصی خودم منفعل عمل کردم، کلا هم تو این جور شرایط که تایم کوتاهه و.....خیلی نمیتونم ارتباط بگیرم، آدمی هم نبودم که تو یک سال با چند نفر در ارتباط باشم؛ به هر جهت شاید این حرفم از دیدگاه شما قشنگ نباشه، اما فکر میکنم برای یه مقطعی این حس یک طرفه نبوده، اون شبی که آخر وقت اومدین قارچ بخرین، من هرچی به شما گفتم قارچ کوچک میخواین یا بزرگ، قارچ ها سیاه شده میخواین فردا ببرین، یا اینکه این قارچ اوکیه؟، شما استرس داشتین و حرف های منو نمیشنیدین، که خیییییلللللیییی رفتار اون شبتون برای من جذاب بود، من اون شب قارچی رو که باید فردا مرجوع میکردم دادم به شما🤣🙈

خلاصه وضیفه خودم

دخترا فقط منم که هرجور میخونم نمیفهمم چی به چیع😐😐

قیمه ها ،بادمجونا شلغما،میوه ها ژله ها هرچی دیشب تو سفره یلدا اضاف اومده بوده ریخته تو دیگ

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این پیامی بود که براش فرستادم بخاطر محدودیت اینستا بیشتر نتونستم بفرستم حرفمو کامل کنم گفتم بزار ج ب ...

خب گفت چی؟!؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

خلاصه از همون اول این دایاش اینارو در جریان قرار میده دای بزرگش میگفت ممد چیه انقدر تو فکری، پسر خاله هاش برخوردشون عوض شده بود اصلا اینم بگم همون روز اول که من نگاش کردم دای کوچیکش اومد بر عکس همیشه خیلی عبوسو اینا من فکر کردم الان یچی بهم میگه

قیمه ها ،بادمجونا شلغما،میوه ها ژله ها هرچی دیشب تو سفره یلدا اضاف اومده بوده ریخته تو دیگ

واییییی خداااا🤣🤣🤣🤣🤣درسسسست گفتیییی.هرجور خوندم نفهمیدم بخداا.

دو روز بعد بلاک کرد و سه روز بعد رفتم پیش مغازه بقلی، کلا اینجا جونیم اکثرا، گفت راستی خیلی کار بدی کردی(حالا من معدبانه میگم کار بد🤣) خیلی چیزی کاری کردی به خواهرزاده فلانی دایرکت دادی؛ گفتم من دایرکت ندادم گفت تو ندادی گفتی قارچو اینا، گفتم چرا من دادم ولی دیگه حرفشو نزن