2777
2789
من واس دخترم پریمای ترک استفاده میکنم خیلی پوشک نرم و ظریفیه ولی مشکلی که هست اینه که اکثر اوقات که خودشو کثیف میکنه یا از کنار نوارها یا از پشت کمرش میزنه بیرون و لباس مباس کثیف میشه، وقتی هم که جیش میکنه لباسی که از رو پوشک رد شده انگار نمناکه جذبش فوق العاده است شب تا صب میمونه ولی تا حالا پاش نسوخته ولی مشکل اصلیم واس وقتاییه که پی پی میزنه بیرون
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازمولفیکس خیلی راضیم خیلی
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
مولفیکس زود وا میره.من دوسال و نیم مای بیبی برادوقلوهام استفاده کردم.کاااملا راضیم
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
برا ادرار منظورم بود زود وا میره .برا مدفوع خوبه. خخخخ.تفسیره منو
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عطیه جونی منم بچم ب مای بی بی حساسه و اصلا راضی نیستم همش مولفیکس استفاده میکردم راضی بودم الان مبارک استفاد میکنم 5ماهه راضی ام بچمم راحته یه مدت ما ما هم استفاده میکردم خوب بود ولی متاسفانه هر مغازه ای پیدا نمیشد دیگه گیر نیاوردم
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
خوب میبندم سایزشم فک نمیکنم کوچیک باشه الان 3میبندم امروز 4ماهش کامل شد ولی این بسته که تموم شه 4میبندم ببینم چطوره آره هر وقت کثیف میکنه اگه همون موقع بفهمم سریع عوض میکنم، امروز صب که بیدار شد برا اولین بار تو خواب کثیف کرده بود ولی چون فشار آورده بود روش از کمرش زده بود بیرون
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری