2777
2789

لطفا دوستان کمکم کنید من ماه قبل دارو استفاده کردم امپول ازاد سازی زدم ولی باردار نشدم حالا این ماه ۲۵ روز تخم گزاریم بود الان ک ۱۸ سیکلم هستم افتادم به لکه بینی خیلیییی نگرانم

دل مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی فکر کنم لک لانه گزینی بوده

وای خدا کنه اخه درحالت عادی خون روزی ندارم ولی دسشویی ک برم دارم لکه بینی یکمم لباسمم کثیف شد ولی درد پریود ندارم ۱۲ روز دیگه تا سیکلم مونده 

دل مرنجان
وای خدا کنه اخه درحالت عادی خون روزی ندارم ولی دسشویی ک برم دارم لکه بینی یکمم لباسمم کثیف شد ولی در ...

حالا منتظر بمون تا موعدت آز بده ببین بارداری یا نه 

ولی من شنیدم موقع لانه گزینی لک بینی اتفاق میافته

جان جانانم💗💕

ممکنه به خودت استرس نده بیخیال باش 

باشه عزیزم مرسی راستش این ماه اصلا استرس بارداری نداشتم نسبت ب ماهای قبل ک حالا این لک بینی داره استرسیم میکنه باز

دل مرنجان
آخرين اقدامت كي بوده؟! چون تقريبا ١٠ تا ١٤ روز بعد از لقاح لانه گزينه انجام ميشه

عزیزم ۲۵ تخمکگزاری بودی دیگه از ۲۵ تا دوسه شب پیش اقدام داشتم همون روز ۲۵ هم تخمگزاریم بوده الان ۷ روز گذشته از اقدامم کل بینی دارم وقتی برم دسشویی ولی در حالت عادی نه خیلی میترسم میگم نکنه مشکلی پیش اومده

دل مرنجان