2777
2789

سلام دوستان 

بنظرتون کار خوبی کردم ؟

الان میگم موضوع از چه قراره

ما یه خاله ای داریم که از ما خوشش نمیاد امشب مامانم دعوتشون کردخونمون 

خونشون چند تا خیابون اونور تر ما هستن 

مثلا خاله ام اینجوری هست که میریم خونش تعارف نمیکنه که فلان چی رو بخورید یعنی یجور سرده(ما هم برای شکم نمیریم )

ولی وقتی میاد خونمون مامانم همه اش چایی می‌ریزه و تند تند میوه براشون پوست می‌کنه و هی میگه بخورین بخورین

امشب با گوشی خاله ام عکس گرفتیم کنار سفره یلدا

گوشی خالمو که گرفتم عکس ها رو از ایتا بفرستم 

پیام دوست خاله ام رو دیدم ،که خاله ام به دوستش گفت همه دنیام تویی از خواهرم خوشم نمیاد که بیاد خونم😐

منظورش مامان من بود

منم از پیاما با گوشیم عکس  گرفتم که به مامانم نشون بدم که چجور خواهری داره

وقتی مهمون ها(خاله ام)رفتن مامانم قیافه ناراحتمو دید 

بهش گفتم قسمت میدم که نگی که من این چیزا رو بهت گفتم عکس هم گرفتم که باورت بشه 

بیچاره مامانم فقط شوکه شد 

دوستان این کارو کردم که مامانم اینبار منو خونشون به زور نبره چون من هیچ وقت دوست نداشتم برم خونشون 

یه دختر مجردم که مامانم میگه باید بیای خونه خالت 

یا دختر خالت که میخواد گواهی رانندگی بگیره باید باهاش بری چون مربیش مَرده و....

کلاماهی سه بار همو میبینیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست ب مامانت باشه عزیزم.. 

خوب تحمل کردی من بودم همون لحظه رسواش میکردمو میگفتم از خونمون برو بیرون

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نباید بهش میگفتم ؟

خوب کردی عزیزم..مادرت باید از این به بعد باهاش قطع ارتباط کنه خواهر نیست که دشمنه.. غریبه پرست کثیف 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
نباید بهش میگفتم ؟

خوب کردی گفتی عزیزم 

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

بنظرم کار خوبی نکردی تو پیامای مردم فضولی کردی و رابطه ی ۲ تا خواهرو خراب کردی.

شاید خالت به دوستش یه حرف الکی زده.

شما اگه نمیخوای مامانت به زور مجبورت کنه باید قاطع باشی و مشکلتو خودت حل کنی نه با دو بهم زنی