2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بیاد خونمون

660 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من یه دوستی دارم یکساله تقریبا دوست شدیم هم دانشگاهیمه بعد تو صحبتاش میگه یه بار بیام خونتون و فلان،  من اصلا دوست ندارم رفیقامو بیارم خونه به نظرم حتی به عنوان مهمان خونه جای یه غریبه نیست 

و چطوری باید بهش بگم که خوشم نمیاد بیاد خونمون؟ 

جوابشو نده وقتی بحثش شد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

چندبار که تو کافه یا بیرون قرار بذارین میفهمه که دوست نداری بیاد خونتون 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو نده وقتی بحثش شد

اینقدر گیره،  میدونی از این دختر زرنگاست من خیلی ساده ام،  گاهی وقتا هول میکنم جوابشو بدم،  کلا از نظر من رفیق جلش تو همون مدرسه و دانشگاست من خواهرام یه بارم دوستاشونو نیاوردن خونمون 

اینقدر گیره،  میدونی از این دختر زرنگاست من خیلی ساده ام،  گاهی وقتا هول میکنم جوابشو بدم، ...

خیییلی بده این ادما واقعا میعهمم خیلی پروهستن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
سحته جمله خوب باید براش پیدا کنم

محکم وایسا

خیلی از ورود رفیق به منزل ضربه خوردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نیازی به پیچوندن نیس

میگی عزیزم من دوس ندارم  روابط دوستانم جوری باشه که کسی بیاد خونه ام

منم  دانشجو بودم یه دوست داشتم من متاهل بودم اون مجرد

اونم هی اصرار داشت بیاد

من بهش گفتم و هر بار میخواسیم همو ببینیم میرفتیم کافه ای جایی

چون پیش خودم میگفتم اون مجرده 

شاید پذرمادرش خوششون نیاد بیاد خونه من 

ولی با دوستای متاهلم رفت و امد خانوداگی داشتیم و داریم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
دقیقااااا،  اکثریت جامعه رو هم تشکیل دادن 😂🥲

ماهم ک بی زبوون

نیازی به پیچوندن نیس میگی عزیزم من دوس ندارم  روابط دوستانم جوری باشه که کسی بیاد خونه ام منم ...

کار خوبی کردی عزیزم،  و دلیل محکم و خوبی داشتی،  من دلیلم اینه که کلا اونقدرا صمیمی نمیشم با کسی و مجبورم در ظاهر خیلی صمیمی رفتار کنم با بقیه، خیلی خونسردم در اصل 

و کلا دلیلی نداره یه آدم که فقط من میشناسمش رو بیارم تو خونه به عنوان یک مهمان و هیچ کدوم از اعضای خانوادم نشناسنش 

خیلی به نظرم زشته و جالب نیست