2777
2789

داره بیاد میشه در حقم خواهری کنی من خیلی وسواسم فعلا پول ندارم برم دکتر اما...

دیشب یه خوابی دیدم دیدم دارم خودمو اذیت میکنم دستمو میشستم ولی آب زیاد هدر میدادم یه خانم اومد بهم گفت امام علی ازت ناراضیه 😭😭😭تا اومدم حرف بزنم اون خانم رفت و منم از خواب بیدار شدم خیلی ناراحتم خیلی 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار خواب دیدم کاروان اقاامام حسین دارن میرن خواستم باهاشون برم یهو یه خط اومد وسطمون نشد عبورکنم ازش باگریه التماس میکردم منو ببرین، اقا ابلفضل برگشت گفت وقتش نیست

هنوز ک هنوز تو ذهنمه

وچقد از اون ادمه گذشته دور شدم، بد شدم 

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
منم یبار خواب دیدم کاروان اقاامام حسین دارن میرن خواستم باهاشون برم یهو یه خط اومد وسطمون نشد عبورکن ...

آره منم بدم بد عالم رو سیاهم پیش چهارده معصوم من همیشه تو خواب میبینم جلو حرم امام رضا وایستادم ولی نمیتونم برم داخل چون حس نجسی داشتم

[QUOTE=321746957]توبه کن و از خودشون بخواه که شر بیماری وسواس و از سرت کم کنن [/QUO قوربونشون برم ولی برا من دیگه دیره منو هیچ وقت نمیبخشن تموم شدم حیف به اون نفسی که من میکشم

آره منم بدم بد عالم رو سیاهم پیش چهارده معصوم من همیشه تو خواب میبینم جلو حرم امام رضا وایستادم ولی ...

اینجوری نگو گلم قربونشون برم اونا همیشه مهربونن این ماییم که یادمون میره یادشون کنیم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
[QUOTE=321746957]توبه کن و از خودشون بخواه که شر بیماری وسواس و از سرت کم کنن [/QUO قوربونشون ب ...

نه بابا مگه چکار کردی ؟! نا امیدی خدعه شیطانه وسواس هم از وسوسه میاد که کار خودشه پس شیطون و لعنت کن و صلوات بفرست