2777
2789

پسرم دو روزدیگه اعزامه بره سربازی انگارقلبم دیگه ضربان نداره یاارحم الراحمین رحم کن به قلب ضعیفم رحم کن به ناتوانیم .همش استرس دارم تاحالایک شب ازم دورنبوده 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته برای مادر 

درک میکنم

ولی اصلا ب روش نیار استرست رو‌منتقل نکن 

خوبه حالا دوره خدمت شده یک سال 

نگرانی هم نداره قرار نیست اتفاق خاصی بیفته 

سعی کن آرامش داشته باشی

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)

به این فکر کن که فرزندت در مسیر رشد هست ... 

و اینکه این همه آدم بچه هاشونو فرستادن سربازی ، پس تنها نیستی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اوعین خیالش نیست من نگرانم

داداش منم ۶ ماهه ی شهر دیگه سربازه نگران نباش بسپارش ب خدا ایشالله ب سلامتی تموم کنه و برگرده

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

این داستان مادر سمی💔

باید مادر باشی تو موقعیت باشی تا بفهمی 

یک حس کاملا طبیعیه که همه مادرها تجربه ش کردن و‌میکنن

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
جدی؟؟من سمم؟

تروخدااااا اینقد وابستش نباش ولش کن بعدا ی دختربدبخت و بیچاره میکنه،مادرشوهرمنم ازین وابستگیو لو بازیای بیمورد کرد که الان نر گنده مث ی بچه چرسالست

هرچه دادم به اوحلالش باد
تروخدااااا اینقد وابستش نباش ولش کن بعدا ی دختربدبخت و بیچاره میکنه،مادرشوهرمنم ازین وابستگیو لو باز ...

بله میدونم چی میگی ولی دست خودم نیست هزارجورفکرمیادتوذهنم همش استرس دارم😢😢