لواشکککککککی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2559 عنوان بچه ها نی نی یارو چجوری تگ کنم؟یه دقیقه بیایید 360 بازدید | 27 پست سلام یه دقیقه تگش کنیداین مریض به من میگه خراب🙄ببخشید تاپیک زدم 1402/09/30 | 20:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 چه دکتری داریم کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22610 نی نی یار ۵ چجوری تگ میشه دمتون گرم من تگ کردم صبر کنید میان @_mahyar ❌آقاهستم❌
لواشکککککککی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2559 چه دکتری داریم 😂تو توهمات خودش دکتره شایدم گل میزنه بابا به من میگفت بمیری تو خرابی تو فلانی انگار مثلا من شوهرشو بردم😐🙄😂
چنگیز_دلبر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1610 تو یه تاپیک دیگم رفتم برای این خانم دکتر تاپیک زده بود نی نی یارم تگ کرده بود ب اونم مثل اینکه فحش داده بوده
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 😂تو توهمات خودش دکتره شایدم گل میزنه بابا به من میگفت بمیری تو خرابی تو فلانی انگار مثلا من ... بدبخت شوهرش این ساقی اش کیه کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
لواشکککککککی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2559 تو یه تاپیک دیگم رفتم برای این خانم دکتر تاپیک زده بود نی نی یارم تگ کرده بود ب اونم مثل اینکه فحش د ... 😂بابا کلا اعصاب نداره دختره منو یجور نفرین میکرد میگفت بمیری فلان انگار مثلا مال باباشو من بالا کشیدم
لواشکککککککی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2559 بدبخت شوهرش این ساقی اش کیه 😂😂😂موتوری های پارک
چنگیز_دلبر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1610 😂بابا کلا اعصاب نداره دختره منو یجور نفرین میکرد میگفت بمیری فلان انگار مثلا مال باباشو من ب ... ولش کن بابا با اینا اصن بحث نکنید