2777
2789
عنوان

سربالا بودن بینی بعد از عمل +عکس

1031 بازدید | 5 پست

من دو ماه و یک هفته است که بینیمو عمل کردم ،خیلی ناراحتم و خیلی حساس شدم بینیم خیلی سربالا شده ،من بینیم گوشت بود و نوکشم سرپایین بود به دکترم گفتم اصلا سربالا نمی‌خوام گفت دماغ گوشتی سربالا نمیشه کسی تجربه ای داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فانتزی زدی؟ 

نه طبیعی ولی دکترم کلا یه ذره رو به نیمه فانتزی کار می‌کنه نگرانم بینی من کوتاه بود بهشم چند بار تاکید کردم که اصلا سربالا نمی‌خوام ولی الان نوکش بالاس 

نگران نباش ورمش ک بخوابه کوچکتر میشه و سربالاییش معلوم نمیشه انشااله نتیجه دلخواهت میشه، خودمم دوهفتس عمل کردم سرش بالاس منم دوست ندارم ولی همه میگن میاد پایین طبیعی میشه 

نگران نباش ورمش ک بخوابه کوچکتر میشه و سربالاییش معلوم نمیشه انشااله نتیجه دلخواهت میشه، خودمم دوهفت ...

امیدوارم برای تو ام همونی بشه که میخوای یه ذره نگرانم ولی خب باید صبر کنیم ببینیم چی میشه