2777
2789
عنوان

بچه ها اگر میخواستین خونه بخرین ماشینتون می‌میفروختین یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 51 پست
طلاهام فقط داره خاک میخوره

خب اگ استفاده نداری بفروش عزیزم

چ فرقی داره تو کمد باشه یا باهاش خونه بخری

تازه رشد ملک و سودش بهتره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من بودم طلاهام رو میفروختم چون طلا نمیزاره تو کارام لنگ بمونم مثلا تو میخوای بری جایی ماشین شوهرتم نباشه راحت سوار ماشینت میشی میری منتظر نیستی شوهرت بیاد تا ماشینش رو ببری کلا راحتی طلا هم میشه هر وقت یه مبلغی جمع کردی حتی اگه کم باشع میتونی باش طلا بخری اما ماشین باید یه مبلغ بزرگی جمع کنی تا بتونی دوباره بخریش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ماشینت مدل پایین هست ماشینت رو رد کن چون هم استهلاک داره هم افت قیمت ...

ماشینم صفره دوماهه خریدمش هنوز پلاستیک های صندلی هاشو جدا نکردم واسه همین تاپیک زدم دلم نمیاد ازش بگذرم

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
ولا از کجا معلوم بیشعورم نباشی فقط یکی که عقل نداشته باشه واسش مهم نیست وقتی پول و طلای خودشو میده ش ...

کسی که همسرش رو بشناسه بهتر می‌دونه چه کاری برای خودش وآینده اش بهتره

البته از ادبیات شما متوجه شخصیتتون شدم

حتما همسرتون هم مثل خودتونه واسه همون اینقدر بی اعتمادین

در ضمن دیگه پاسخ شمارو نمی‌دم

چون

جواب ابلهان خاموشی است

الهم عجل لولیک الفرج
ساده بودن بهتر از بی شعور بودنه حداقل یه پله از شما بالاترم

بچست جدی نگیر

از کسی که کل تاپیکاش راجب جومونگه انتظار عقل و شعور نداشته باش خودتو ناراحت نکن شخصیتشو نشونمون داد

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
کسی که همسرش رو بشناسه بهتر می‌دونه چه کاری برای خودش وآینده اش بهتره البته از ادبیات شما متوجه شخص ...

عخی حتما استغفراللله خدایی که بنده ش کامل میشناسه خدا بهت عقل بده نداری راحتی والا شوهرت ادم باشه میگه اسم زنم بکنم

ماشینم صفره دوماهه خریدمش هنوز پلاستیک های صندلی هاشو جدا نکردم واسه همین تاپیک زدم دلم نمیاد ازش بگ ...

پس اصلا نفروش

رشد اول ملک بعد ماشین بعد طلا

ماشینتو اصلا نده

حتما طلاهاتو بده

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
چون ساده و بدبختی

وا چه طرز حرف زدنه؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

زندگی همینه:)) منم همینطورم

والا انقدر در حال خرید فروشیم تا پیشرفت کنیم پوستم کنده شده

اگه شوهرم بخواد اذیتم کنه میزنم تو دیوار میفروشمش😂😂😂😂😂

کسی که همسرش رو بشناسه بهتر می‌دونه چه کاری برای خودش وآینده اش بهتره البته از ادبیات شما متوجه شخص ...

عزیز دلم حرفتون کاملااااا به حق هست .

و من خودم چون مسائل و دعوا هایی با خانواده همسرم پیش اومد ترجیح دادم خانه بنام من باشه بخاطر پسرم .

چون خانواده ای که به دختر مردم رحم نکرد پسرش هم ممکنه یه روزی ورق برگرده و با اون دختر بی رحم بشه به هرحال حرفتون درسته و بحق من تضمین برای آینده پسرم میخواستم همسرم بسیار مرد خوبیه اما داعم میگم اگر روزی اخلاق خانوادش توش ظاهر شد چی ؟

بخاطر این قبول کردم بخشی از پول رو خودم بدم اما کل ملک بنام من باشه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه