2777
2789
عنوان

شوهرم عمه ام زن صیغه کرده

209 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من عمه ام رو دوست ندارم ولی واقعیت اش  چون بدذات هست این شوهر عمه ی من سر این هوواورده واقعا من خیلی ناراحت شدم چون برای دشمن ام هم همچین ارزویی ندارم واقعا زن ها چقدر بدبخت هستن چون پشتوانه ندارن نمیتونن کاری انجام بدن حتی پدر من هم عین خیالش نیست براشون مهم نیست شهر ماهم عیب هست که یه مرد دوزن داشته باشه حتی خونه اجاره کرده برای اون واقعا زن ها چقدر اشغال هستن اون زنه یه بار طلاق گرفته الان با این هست و باهم فامیل هم هستن

خاک بر سر شوهر عمت و اون زنیکه ، واکنش عمت چی بود ؟؟

باهاش دعوا کرده دوساله صیغه کرده عمه ام همه تو فامیل میدونستن به غیر از ما رابطه مون باهاش شکراب هست عمه ام یه جورایی رفتارهایی میکنه که همه مون رو ناراحت میکنه و قطع رابطه هستیم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونسته شوهر عمه ام دختر دایی اش رو صیغه کرده که قبلا طلاق گرفته بود

تو هر قضیه ای استثنا هم وجود داره 

یکیو میشناسم اتفاقی که براش افتاده بود براش چاره ای نذاشته بود جز این که با یه مرد متاهل که تنها خواستگارش بود ازدواج کنه یعنی 2 تا راه داشت یا تا آخر عمر مجرد بمونه یا با این تنها خواستگار متاهل ازدواج کنه (خواستگار دیگه ای هم نداشت) خلاصه اینکه ازدواج کرد 

ولی واقعا فاز اینایی که کیس های دیگه ای هم دارن و باز هم با مرد متاهل ازدواج میکنن رو نمی‌فهمم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰