2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من ۹ماه میشه تقریبا عقد کردم و قرار بود مهرماه یا ابان ماه عروسی بگیریم و بریم سر خونه زندگیمون ولی نشد همچی بهم خورد تو عقد شوهرم بهم خیانت کرد بغل تو بغل با دوست دخترش مچش رو گرفتم و دنیا رو سرم خراب شد و داشتم میمردم اولین باری بود که قلبم درد گرفت جوری که هیچی حالیم نمیشد با وجود اینکه حامله بودم و یک تقریبا یک هفته قبل لینکه مچش رو بگیرم فهمیدم حامله ام و خیلی خوشحال بودیم قرار بود به خانوادمون بگیم و زود عروسی کنیم بریم خونمون ولی اینجوری که شد دیگه همچی خراب شد تا چند روز تو خونه افسرده شده بودم فقط دیوارهارو نگاه میکردم و شوهر اشغالم به مامانم گفت که من حامله ام و مامانم اومد بهم حمله کرد دیونه شده بود گفت چرا تو عقد باردار شدی و خیلی بخاطر خیانت شوهرم عصبی شده بود و بعدش فهمید که باردارم هستم دیونه شد و منو تو اتاق حبس کرد با وجود اینکه حالم خیلی داغون بود منو با بچه تو شکمم ۵روز منو تو اتاق حبس کرد و منو میزد اینقدر منو زد که خون از تنم میریخت دستم رو شکست بهم بزور قرص داد تا بچم افتاد دارم روانی میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا قران،خداوندگارا به این بندت چشم نظری  کن و بهش آرامش و زندگی آروم و سرشار از شادی هدیه بده،

چقدر عذاب کشیدی عزیزم،🥺🥺

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

میخواستی چیکار کنه ؟ بهت بگه آفرین که حامله شدی و بشین ۹ ماه رو طی کن و بچه ی اون خائن را بدنیا بیار و بعد برو توی زندگی با این مرد کثیف .......روش مادرت وحشیانه بوده ولی من کاملا باهاش موافقم ، باید اون بچه را سقط میکردی تا بتونی طلاق بگیری 

هعیی سخته ولی نمیشه ک تا ابد از مادر نفرت داشت منم مامانم خیلی بلا سرم اورد خیلی جوری ک الان هرچی میکشم بخاطر کارای مامانمه ولی بازم حتی نتونسم یذره ازش تنفر داشته باشم 

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
هعیی سخته ولی نمیشه ک تا ابد از مادر نفرت داشت منم مامانم خیلی بلا سرم اورد خیلی جوری ک الان هرچی می ...

😭😭😭😭😭عزیزم اصلا رحم نداشت داشتم میمردم داداشم منو برد از اونجا

میخواستی چیکار کنه ؟ بهت بگه آفرین که حامله شدی و بشین ۹ ماه رو طی کن و بچه ی اون خائن را بدنیا بیار ...

😭😭😭😭😭نه ابجی همچین انتظاری نداشتم ازش ولی نباید با دخترش همچین کاری مرکرد

ولی مامانت هرکاری کرده مطمعن باش ک فقط برای صلاح تو کرده هیچ مادری نمیخواد دخترش با یه مرد خیانت کار ازدواج کنه یا بچه کسیو بدنیا بیاره ک خون بجیگر میکنه دخترشو روش مامانت خوب نبود ولی غلط هم نبود ک بچتو سقط کرد

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
کدوم شرایط

اینکه بدونه دامادش مرد زندگی نیست و دخترش توی عقد باردارشده و قصد ادامه زندگی بااین مرد رو نداره

قبول کنید برای یه مادر خیلی سخته

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫