2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اگه دیدی داماد بجز تو با خانوادش رقصید حسادت نکن چون اون تایمه که چشم همه به صورتت دوخته شده 😂😂😂😂😂بعد تو کلیپ عروسیت میبینی چه خبره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

لباست سبک و ساده باشه 

بگرد ببین چه مدل میکاپی به چهرت میاد

موهاتو واسه عروسیت رنگ نکن عروس با موی مشکی همیشه شیک‌تره 

و خواهشاً همش وسط نباش عروس باید متانت خودش رو حفظ کنه😉✌🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
چن بار برقصم خوبه؟

هرچی کمتر بهتر😬😁

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷