2777
2789
عنوان

دختر ۱۹سالم بهم گفت ازت متنفرم

853 بازدید | 21 پست

سلام خانما
من دوتا دختر دارم یکیشون ۱۹سالشه تازه دانشجو شده و اینکه من ۷ ۸ سالی میشه که جدا شدم
بچه هام تو محیط استرس‌زا و دعوا بزرگ شدن اما از زمان جدایی خیلی بهتر شد ماجرا حداقل تو اون جنگ دیگه نبودن
دخترم خیلی ساکت و خوب بود با محبت بود
اما الان نه.
یه مدتیه خیلی پرخاشگر شده اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد سریع واکنش نشون میده به هر حرفی
چند بار از کلمه "از همتون متنفرم" استفاده کرده که دلم و آشوب کرده
من تمام زندگیم زحمت کشیدم حتی بعد از جدایی پیش خودم آوردم که بی مهری پدرشون و نبینن اما الان چندماهه نمیدونم چیکار کنم
چندساعت حالش خوبه میگه میخنده بعد ورق برمیگرده یکهو کسل و بی حوصله میشه با همه پرخاش میکنه

به همه توهین میکنه
با هر حرفی داستان درست میکنه بزرگنمایی میکنه فکر میکنه با قصد و قرض حرفی زده میشه
گاهی متوجه میشم شبا گریه میکنه
چندبار تا اسم مشاور و آوردم کاملا دیوانه شده من نمیدونم دیگه باید چه رفتاری کنم
اوضاع از دستم خارج شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با پسری چیزی دوست شده و اون وقتی فهمیده شما جدا شدی بهش حرف چرندی زده

شما خودت تنها برو مشاوره مثل من ازش بپرس چیکار کنی

درضمن ممکنه بخاطر آسیب های زندگی توی محیط پراسترس هم باشه که الان خودشو نشون میده

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

سلام من خودم همون دختره هستم توو اون سن ک با مادرم اونوری بودم 

میتونه دلایل مختلفی داشته باشه 

کلا کاری ب کارش نداشته باشید بهتره  وقتی گیر بدید بدتره بیشتر اکثرا دخترا توو اون سن همون مدلین مخصوصا اگه پدر بالاسرشون نباشه 

من خواهرم هنوزم همون مدلیه درست نشده 

به خاطر این هست که تازه رفته تو جامعه دیده خانواده ها چجوری رفتار میکنن با  دختراشون .اونارو دیده از شما ناراحته و با خودش گفته چرا خانواده من اینجوری نیستن .حسرت شده تو دلش .برای همین پخاشگر  شده .میدونید زندگی اونارو از بیرون دیده فکر میکنه همه خانواده ها خوشحالن و هیچ نقصی تدارن .ناراحت نباشین .خواهر منم اینجوری شد .هنوز هم اینجوریه ولی واقعا ما براش چیزی کم نزاشتیم نمیدونم چرا اینجوری شده و الان یکم درست شده 

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

یا مثلا اگه ببینه مادرش با مرد دیگه ای در ارتباطه خیلی تاثیر داره رو رفتاراش پرخاشتر میشه یا بی پولی و اینکه مثلا دلش میخاد فلان چیزارو بخره پول نداره از مادرشم نمیتونه بگیره و این فشارا باعث میشه بد رفتاری کنه

سلام من خودم همون دختره هستم توو اون سن ک با مادرم اونوری بودم  میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ...

میترسم کاری نکنم بزرگتر بشه این اخلاقا و رفتارا روش بمونه 

سخت میشه باهاش حرف زد دنبال دعوا و درگیریه 

تا صحبت میکنم میگه اگر ناراضی باهام حرف نزن اصلا

تو حرف همه دنبال یه چیزی میگرده بزرگش کنه