2777
2789

تو چ برنامه ای

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تلگرام باشه میفهمه آره
بهترین بهونه اینه که بهش بگی وویست دانلود شد بعد زدم پلی بشه سره ثانیه دوم گیر کرد دیگه پخش نشد
اینجوری دیگه نگران باز شدن یا نشدنشم نیستی :)

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
تل عزیزم

حآلت روح فعال کن کلا همه پیامات  ی تیک بخوره.. 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اگه تلگرام باشه میفهمه آره بهترین بهونه اینه که بهش بگی وویست دانلود شد بعد زدم پلی بشه سره ثانیه دو ...

چه شکلی میشه که میتونه بفهمه؟ سین کنم دوتیک میخوره پلی کنم چی میشه که میفهمه؟

چه شکلی میشه که میتونه بفهمه؟ سین کنم دوتیک میخوره پلی کنم چی میشه که میفهمه؟

یه نقطه ی سفید رنگ هستش توی تلگرام کنار وویس
زمانی که اون وویس رو پلی میکنی اون نقطه حذف میشه
این یعنی که تو وویس رو گوش دادی !
و هیچ راهی برای پیچوندن این مورد نیست به جز اینکه بگی گوشیم هنگ کرد یا حتما درست دانلود نکرده وویست رو یا هرچقدر روی پلی زدم پخش نشد
اینجوری خیلی راحته و حتی اگه خودش بیاد گوشیتو بگیره و پلی کنه و وویسش پخش هم بشه میتونی بهش بگی که والله من هرچقدر میزدم پخش نمیشد حتما نتم مشکل داشته ! 

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !