2777
2789
استارتر شما الان ۲۰۳ تا تاپیک دارین اگر تعلیق بشین باز ما بزنیم روی اسمتون تاپیک هاتون رو می بینیم. ...

آخه این چه طرحیه؟؟ اینجوری که خیلی بد میشه فکر میکنم بقیه هم راضی نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظر.ولی خیلی بدشده خیلیاکلی تاپیک دارن یهویه بحثی میکنن تعلیق میشن 

اصن این کار خیلی بی معنی شد خیلیا برای اینکه شناسایی نشن تعلیق میشدن خیلیا چون معتاد بودن خودشونو تعلیق میکردن بخاطر ترک اعتیاد الن دیگ تعلیقی خیلی بی معنی شده

#کاربر آقا   
آخه این چه طرحیه؟؟ اینجوری که خیلی بد میشه فکر میکنم بقیه هم راضی نباشن

آره خیلی ها ناراضی بودن.

الان فرضا یک نفر شناسایی شده و خودش رو تعلیق کرده الان کل تاپیک هاش قابل دیدن میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اره دیگه مثلا الان شماکلی تاپیک داری دیده میشه 

تایپک های من مشکلی ندارن ولی دوست دارم مثل قبل دسترسی به اطلاعات کاربر لغو شده غیر فعال بشه دیگه از نی نی سایت زده شدم 

آره خیلی ها ناراضی بودن. الان فرضا یک نفر شناسایی شده و خودش رو تعلیق کرده الان کل تاپیک هاش قاب ...

خب باید چکار کنیم چطور باید درخواست بدیم که اینجوری نباشه؟؟ من تایپک هام مشکلی ندارن ولی دوست دارم قابل دسترسی نباشه این یعنی با پای خودمون میایم نی نی سایت ولی با خواسته خودمون نمیتونیم خارج بشیم

خب باید چکار کنیم چطور باید درخواست بدیم که اینجوری نباشه؟؟ من تایپک هام مشکلی ندارن ولی دوست دارم ق ...

نمی دونم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.