2777
2789
عنوان

شب یلدا با مادر شوهر !!!

179 بازدید | 9 پست

بچه ها من شوهرم باید جمعه صبح زود بره سرکار و خونه مامانم اینا اونجور ک میدونین شهره دیگه س قرار شد ماهم شب خونه خودمون بمونیم نریم جایی. مادرشوهرم اینا طبقه پایین زندگی میکنن ما بالا. حالا پدرشوهرم گفته شام سفارش دادم بیاین پایین. :/ نمیشه هم نرم شام چون دیروز یادم نبود یلداعه گفتم باشه. حواس ندارم. چیکار کنم دوس داشتم دو نفره باشه. چرا باید پیش مادرشوهرم باشم ولی پیش مامانم نه  همش اینجام من هر مناسبتی

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به اینچیزا فکر کنی سنگ رو سنگ بند نمیشه احترام مداشتن دعوت کردن۰اینکه شما نمیتونی بری خونا مامانت عمدی نیستش که خوب شرایطشو نداری برو خوش باش ان شالله منسبتای بعدی میری خونه مامانت

هییی خدا یه عده مثل من که خانواده شوهر انگار ن انگار بچه وعروسی دارن هیچ مناسبتی دعوت نمیکنن وهمیشه خودمونیم یه عده هم اینجوری بابا برو خب میگی خانوادت دورن ازت حالا اونا احترام گذاشتن گفتن بیاین پیش ما بده؟!

خب برو سخت نگیر خوبه ک نمی خواد شام بپزی 

اخه دوس داشتم دو نفری باشه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
عزیزم به اینچیزا فکر کنی سنگ رو سنگ بند نمیشه احترام مداشتن دعوت کردن۰اینکه شما نمیتونی بری خونا مام ...

چی بگم والا اخه ما همش اونجاییم من چقدر ذوق داشتم برا شب یلدا

هییی خدا یه عده مثل من که خانواده شوهر انگار ن انگار بچه وعروسی دارن هیچ مناسبتی دعوت نمیکنن وهمیشه ...

چی بگم والا خودم الان سر کارم تا ۱ هنوز خرید یلداهم نکردم ولی تاحالا دو نفری یلدا نگرفتیم