2777
2789
عنوان

غذای بین راهی سفر چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12509 بازدید | 45 پست
مامانم نمیتونه چون خودش تازه امشب میرسه تهران ایران نیست اونا هم مادرشوهر قطعا ی چیزی میاره ولی منم ...

نمیخواد دیگه ولت نمیکنه هرجا میرید غذا میخواد .بجاش خوراکی و اجیل ببر

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای تو راهی باید ی چیز باشه چرب نباشه. مثل الویه اما اگ همسرتون و خانوادش توان مالیشو دارن حتما بی ...

بیرون که میریم طی سفر ولی تو کاده غذاهاشو خیلی دلم نیست نمیدونم تمیزه یا نه

الویه با نان باگت خیلی خوبه 

پیراشکی گوشت هم معرکس 

اگه رفتین حرم ممنون میشم به یادم باشین از ازش بخواین منو هم بطلبه 💐

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

لوبیا پلو و عدس پلو هم بد نیست اگه با ماشین خودتون میرید پیک نیک برداری گرم کنید زود پاشی بپزی واسه همون روز گرم میمونه باسالاد و ترشی کنارش میچسبه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اهان خوش بگذره خدا پدرتونم رحمت کنه من فکر کردم مثلا مسافرید شما خودتون بچه مشهدید 😍

تقریبا😊 پدرم مال زشک بودن اونجا خاک شدند ما هنرستان ۱۹ خونه داریم اجاره کردیم 

الویه ببر

اینی هم ک بقیه میگن تو تازه عروسی و لازم نیست چیزی ببری بستگی ب مادرشوهرت داره دیگه خودت بسنج ببین چطورین همه مادرشوهرا که قطعا خوب یا قطعا بد نیستن که

رفتی حرم برای منم دعا کن حتما❤️

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

الویه اماده کن. سس نزن. چون سس بزنی زود فاسد میشه... موادشو اماده کن. هرموقع خواستی بخورین سس بزن. نوشابه کوچیکم داسته باشین و نون... ان شاءالله خوش بگذره. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الویه ببر اینی هم ک بقیه میگن تو تازه عروسی و لازم نیست چیزی ببری بستگی ب مادرشوهرت داره دیگه خودت ...

اصلا مادرشوهرم اخلاق های ازاردهنده نداره من خیلی ساله میشناسمش ۶ سال دوست بودیم از ماه اول خانواده هامون میشناسنموم منتها همدبگه ور نمیشناختن خیلی مهربون و دلسوزه مادرشوهرم ولی خب بازم مادرشوهرخ بالاخره 

کلا که تو جاده و مسیر مسافرت همه چیز میچسبه 

اگه رستوران خواستین برین شعبه های اکبرجوجه اصلی رو برین که مطمئنم هست

اگه غذا هم خواستی ببری كتلت یا الويه یا اسنک یا ساندویچ مرغ خوبه ولي ساندويچش کن با نون باگت که خراب نشه البته الان هوا سرده خراب نمیشه

من خودم عاشق کتلتم واسه مسافرت مخصوصا کتلتی که مامان ادم پخته باشه یه مزه ی دیگه ای داره😢

اصلا مادرشوهرم اخلاق های ازاردهنده نداره من خیلی ساله میشناسمش ۶ سال دوست بودیم از ماه اول خانواده ه ...

اخه میدونی مثلا اگر میشناسیش ک قدرشناس هست ک خب ببر ولی اگر میدونی ک میذارن پای وظیفت و توقعشون بالا میره نه

چون بعدا خودت اذیت میشی

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...