2777
2789
عنوان

غذای بین راهی سفر چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12509 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای تو راهی باید ی چیز باشه چرب نباشه. مثل الویه

اما اگ همسرتون و خانوادش توان مالیشو دارن حتما بیرون غذا بگیرید، عقد هم هستید واجب نیست شما غذا رو حاضر کنید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

حال سفر به بیرون غذا خوردنشه هرچی درست کنی سردو بدمزه میشه از دهن میوفته فک میکنن دستپخت تو بده

دقییییقا، تو خونه به اندازه کافی غذای خونگی میخوریم دیگه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

اکر عقد کردی چیزی نپز اونا وظیفشونه بهت برسن 

مامانم نمیتونه چون خودش تازه امشب میرسه تهران ایران نیست

اونا هم مادرشوهر قطعا ی چیزی میاره ولی منم میخوام دست خالی نرم

۱۰ساعته اگه خیلی وایسید ۱۲ ساعت میشه ما تا سبزوار ۷ساعته میریم مشهد دوساعت بعده سبزواره کتلت و الوی ...

از شاهرود تت سبزوار  عذابه که نمیرسی 🤣 لامصب خیلی طولانیه ۴ ساعت عزای اون کشتنم 

۱۰ساعته اگه خیلی وایسید ۱۲ ساعت میشه ما تا سبزوار ۷ساعته میریم مشهد دوساعت بعده سبزواره کتلت و الوی ...

پارک ابشار میریم ما معمولا تا حالا نرفتم جنگلشو این سری میریم حتما مرسی

پدرم مشهدی بودن فوت شدن همونجا خاک کردیم میشناسم کم و بیش منتها دفعه اوله با اینا میریم سفر

بین راه اخه رستوران مورد اعتماد نیست 

ببین من خیلی سفر میرم اگه میخوای غذایی بخوری که خیالت راحت باشه جوجه بخورید چون کوبیده معلوم نیس گوشت چیه

غذاهم گفتم که حالا خواستی ببری لااقل الویه درست کن کتلت درست نکنی میماسه و بدمزه میشه به ایناشم فکرکن گرمشم کنی افتضاح میشه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
پارک ابشار میریم ما معمولا تا حالا نرفتم جنگلشو این سری میریم حتما مرسی پدرم مشهدی بودن فوت شدن همو ...

اهان خوش بگذره خدا پدرتونم رحمت کنه

من فکر کردم مثلا مسافرید شما خودتون بچه مشهدید 😍

مامانم نمیتونه چون خودش تازه امشب میرسه تهران ایران نیست اونا هم مادرشوهر قطعا ی چیزی میاره ولی منم ...

چرا باید یک تازه عروس چه خودش چه مادرش برای خانواده شوهر اونم تو سفر پخت و پز کنه !! اگر میخوای هنرتو نشون بدی فقط یک کیک خونگی بپز اما پخت و پز نکن تو جوونی لازم نیست ادای مامان بزرگا در بیاری اونا باید نازتو بخرن و ببرنت رستوران از الان سواری نده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .