2777
2789

سالهاست اینجوری هستم. خیلی چیزارو میفهمم از قبل. مثلا همین هفته پیش. داشتم از سر کار میرفتم خونه. توی راه و توی ذهنم دیدم که پرستار پسرم داره بهم میگه که بچه تب داره. تا رسیدم خونه دیدم واقعا تب داره.

چند سال پیش هم توی یه جشنی یه تعداد بچه روی سن داشتن سرود میخوندن. دیدم که یکیشون بالا اورد. توی ذهنم دیدم. بعد باورتون نمیشه چند ثانیه بعد اون بچه شروع کرد بالا اوردن و بردنش بیرون. حدودا 5 سالش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت 😅من خیلی دوس دارم اینطوری باشم پیش بینی آینده

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین

خخخ چ جالب منم یکی از اقوام باردار بود ب کسی نگفته بود اولاش بود من یلحظه نگاش کردم ی جرقه خورد ت ذهنم..دو روز بعد گفتن حاملس 

یا یروز هوس بلال کردم گفتم کاش بزنگم بگم بگیره ولی جونم نگرف عصر شوهرم گرف اورد خودش 

یا ی شب قبل فوت مادربزرگم خوابشو دیدم دقیقا مو ب مو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

منم همینجورم درب و داغغغغووون مثلا میگم ع یه زنگ بزنم فلانی میبینم همون روز طرف زنگ میزنه بهم یا خاب میبینم اتفاق میفته یا حس ششم که نگم 

هیچ چیو نمیتونن ازم پنهون کنن 

درخاست مطلقا ممنوع