2777
2789
عنوان

شوهرم برا سه ماه میره

249 بازدید | 12 پست

حالم خیلی بده شوهرم برا سه ماه میره یه شهر دیگ برای کارپولش هم خیلی خوبه تو شهر خودمون کمتر میدن راهمون هم دوره ولی واقعا نمیدونم چجوری دوریشو طاقت بیارم خیلی وابسته اشم بگین چجوری تحمل کنم 🥲💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم اول شغلش شب کار داشت بعد ازدواج کردیم با اینکه عالی بود قبول نکرد گفت مرد شب باید کنار خونوادش باشه به نظر پول ارزششو نداره سه ماه از هم دور باشین چون وقتی پول باشه ولی بینتون سردی به وجود بیاد دیگه اون پول به دردت نمیخوره گلم امیدکارم منظورمو گرفته باشی

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
من همسرم اول شغلش شب کار داشت بعد ازدواج کردیم با اینکه عالی بود قبول نکرد گفت مرد شب باید کنار خونو ...

خیلی اصرار کردم نره ولی تهشم نشد میخواد بره حس میکنم اونقدری که من ناراحت میشم اون نمیشه هرچقدر من ناراحتم اون برعکس خوشحاله دیگه دیدم اینجوریه گفتم بره شاید خودش دوست نداره کنارم باشه ولی من از الان عذا گرفتم 

خیلی اصرار کردم نره ولی تهشم نشد میخواد بره حس میکنم اونقدری که من ناراحت میشم اون نمیشه هرچقدر من ن ...

یعنی چی نتونستی جلوشو بگیری تو شریک زندگیشی مطمئین باش این دوری هیچ جور به نفعت نمیشه حتمااااا مانع رفتنش شو هر چقدر درامدتون کم باشه ولی کنار هم باشین اونم تو این دور و زمونه

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
خب بش گفتم  تحمل کن زندگی یکی یک سال کویت میاد خونه  یکی عسلویه

عزیزم پولی که زن و مرد و از هم دور کنه که این دوری معلوم نیست بینش چی پیش میاد به درد چی میخوره؟به نظرم پول کم باشه ولی کنار هم باشن بهتر تا دور لط هم که هزار جور پشیمونی پیش بیاد

قبلا هم خیانت کرده بود بخاطر خیانت شم میترسم اصن موندم چیکار کنم نره 

قبلا خیانت کرده با اینکه پیشت بوده بعد الان میخوای سه ماه بخاطر پول بیشتر بفرستیش جایه دیگه؟خب اگه با خیانت کنه اون پول دیگه خرج شما نمیشه ببخش اینجوری میگما میخوام چشاتو باز کنم عزیزم شما شریک زندگیشی و زنش نمیشه تنهات بزار بدون رضایتت به هیچ عنوان اجازه نده بره بدون رضایتت که نمیتونه نذار بعد یه چیزایی بشه که اعصاب و آرامشت بهم بریزه جنگ اول به از صلح اخر