2777
2789

لطفا نگین طلاق بگیر چون واقعا شرایطشو ندارم م م

من ۲۰ ساله خانه  دارم شوهرم یک مرد عوضی که همیشه خیانت کرد بهم تعدادش از انگشتای دستمم رد شده مرد عصبی وخسیس دو فرزند دارم بدون پشتوانه مالی فقط خیاطی میکنم خیلی مشاور رفتم مشاور گفت باید اوج بگیری سعی کن پیشرفت کنی حتی تو حیطه خودت بقدری بالا بری که شوهرت حسرتتو بخوره اما چجوری ...

پیج دارم بنظرتون پیجمو بدم تبلیغ فالورام زیاد شه که هم بلاگری کنم هم خیاطی

یا اموزش بدم کدوم درامدش بیشتره میخام یک جوری اوج بگیرم که زندگیمو نجات بدم از چنگال این کفتار 

تو میدونستی شوهرت اینجوره واس چی بچه دارشدی؟

نگو ک بعد دنیا اومدن بچه ها عوضشده باورم نمیشه😑

بعدم تو که میگی شوهرت نمیزاره ..پس چجوری میخوای بلاگر بشی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بلاگر خوب که قیمت مناسب بگیره سراغ داری یعنی میشه با همین خیاطی هم بالا بگیرم

نه‌ واقعا سراغ ندارم خیلی از اینستا سر درنمیارم.میتونی حتی لباس زیر عمده بخری شروع کنی به فروختن بصورت اینترنتی

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

تو میدونستی شوهرت اینجوره واس چی بچه دارشدی؟ نگو ک بعد دنیا اومدن بچه ها عوضشده باورم نمیشه😑 بعدم ...

بچه اولم رو هم عروسب کردم بار دارشدم با اولین نزدیکی پسرم الان ۱۹ سالشه دخترمم واقعا ناخواسته بود شوهرم با کار من کاری نداره