2777
2789
عنوان

نم ورطوبت منزل

962 بازدید | 15 پست

دلم میخادزاربزنم انقدک خونمون نمناکه وبو رطوبت میده اتاق خابم چوباش کپک میزنه همه چی خیس بنظرمیاد کف پات انگار روی زمین وفرش خیس راه میره خلاصه وضع بدیه اگه تجربه ای داریدلطفابگید چکارکنم دارم عذاب میکشم ازین شرایط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعا اون خونه رو ترک کن !
همین نمور بودن و کپکی که ازش حرف میزنی جدا از آسیب های شدیدی که به وسایل خونه از لباس و پارچه گرفته تا لوازم الکترونیکی مثل فر و تی وی و و و ...
آسیب کاااااملا جدی ای به سلامتیتون میزنه
البته اگر این نم بخاطر محیط باشه و نه بخاطر ترکیدگی لوله و غیره

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
راه حلی پیدا شد به منم بگید،اسیر شدیم بخدا

اول لوله های خونه رو چک کن
معمولا بخاطر ترکیدگی این اتفاق میوفته
ولی بعضی جاها بخاطر زیرزمین بودن این مشکل پیش میاد که هیچ راهی به جز ترک کردن (یا فروختن خونه) وجود نداره
البته داره ولی هزینه های شدییییدا سنگینی داره که نمیارزه ...

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
سریعا اون خونه رو ترک کن ! همین نمور بودن و کپکی که ازش حرف میزنی جدا از آسیب های شدیدی که به وسایل ...

اخه بایدبرم مستاجری هرسال هرسال جابجاشم وکلی کرایه خونه و ازین مشکلات یه عمری مستاجربودم ازبچگی.خیلی خستم

اول لوله های خونه رو چک کن معمولا بخاطر ترکیدگی این اتفاق میوفته ولی بعضی جاها بخاطر زیرزمین بودن ای ...

نه عزیزم بخاطر اینا نیست،اینجا تو زمستون خیلی از خونه ها این مشکل رو پیدا میکنن،دیوارایی که مجاور به ساختمان های دیگه نیستن و به اصطلاح پشتشون لخته اینجور میشه،به خاطر اختلاف دمای دو طرف دیوار