2777
2789

یه کار کوچیک رو شروع کنید و تا آخر انجامش بدید

یه چیزی که نهایت نیم ساعت طول بکشه

یه تغییر کوچیک تو دکوراسیون یا مرتب کردن یه بخش کوچیک خونه

حل یک جدول( مهم تموم کردنشه) 

کشیدن نقاشی یا هر فعالیت مورد علاقه

فقط مهمه کاری رو انجام بدید که زمان کمی ببره و بتونید تو مدت کم تمومش کنید

وقتی کاری رو تا انتها انجام میدید تو بدنتون دوپامین ترشح میشه و اون حس خوبی که از به سرانجام رسوندن یک کار پیدا می‌کنید باعث میشه ترغیب بشید بازم کارهای مفید بیشتری رو به سرانجام برسونید

اگه دوست داشتید بگید چه کاری رو انتخاب کردید که انجام بدید😍

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

باران جان خیلی خوشحالم که در مقایسه با اکثر کسایی که تاپیک خودکشی و افسردگی و غم و غصه میزارن , سعی میکنی روحیه ی خودت رو حفظ کنی و در کنارش حال بقیه رو هم خوب کنی
هرچیزی تو این زندگی میکنه حال دل رو خوب کنه
حتی یه خرید ساده
قدر نعمتی که داری رو بدون که این روزا خیلی کم شده

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !

نظرتون چیه هرروز صبح بیایم اینجا و از کارهایی که قراره انجام بدیم حرف بزنیم تا بقیه هم الگو بگیرن؟ 

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باران جان خیلی خوشحالم که در مقایسه با اکثر کسایی که تاپیک خودکشی و افسردگی و غم و غصه میزارن , سعی ...

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم💚

رسالت من خوب کردن حال مردممه

این کار قبل از هرچیزی حس خودمو خوب میکنه

من به شخصه وقتی شب همه کارای خونه رو میکنم و تمیز میکنم صبح که پامیشم میبینم همه جا تمیزه تا شب پرانرژی پیش میرم 

ما خانمای خونه دار فکر میکنم اینجوری گزینه‌ های کمتری داریم که حالمونو خوب کنیم و باید از همشون استفاده کنیم تا افسردگی نگیریم 

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم💚 رسالت من خوب کردن حال مردممه این کار قبل از هرچیزی حس خودمو خوب میکنه

خواهش میکنم گل بانو   
کاملا موافقم باهات
اینجوری با یک تیر دو نشون میزنی
هم حال بقیه رو خوب میکنه و هم حال دل خودت خوب میشه
با قدرت ادامه بده که این سبک از زندگی یونیک و خاصه     

محکم خوردی زمین ؟! پاشو ... اشکاتو پاک کن ... سریعتر بدو !
من به شخصه وقتی شب همه کارای خونه رو میکنم و تمیز میکنم صبح که پامیشم میبینم همه جا تمیزه تا شب پران ...

قطعا گزینه های زیادی هست که تا حالا بهشون توجه نکردی

من هر روز صبح این تاپیکو باز میکنم تا افراد بیشتری بیان اینجا و میتونی از ایده هاشون استفاده کنی

قرارمون هر روز  9 صبح 💚

خواهش میکنم گل بانو     کاملا موافقم باهات اینجوری با یک تیر دو نشون میزنی هم حال بقیه رو ...

مرسی مهربون 

قرارمون هرروز 9 صبح همین تاپیک💚 

یه لیست از کارهای کوچیکی که اگه انجام بدید حالتون رو خوب میکنه:

1_ اول بگم حداقل تا نیم ساعت بعد از بیدار شدن گوشی چک نکنید

2_ مرتب کردن تخت بعد از بیداری 

3_ دوش آب سرد

4_ ورزش

5_ تنفس شکمی و آگاهانه

6_ مدیتیشن

7_ دعا و شکرگزاری

8_ قرار دادن تمام بدن در معرض آفتاب مخصوصا پشت بدن

9_ شروع یه کار کوچیک و تموم کردنش : یه کتاب 20 برگی، یه کار دستی، یه دوخت و دوز، جدول یا سودوکو

10_ مرتب کردن یه قسمت کوچیک اتاق

11_ گوش دادن به موسیقی بی‌کلام و آرامش‌بخش 

12_ به خودتون ماساژ بدید

13_ یه چیز جدید یاد بگیرید مثلا یه اصطلاح جدید انگلیسی 

14_ بعد از هر کار مفید به مغزتون پاداش بدید مثل گوش دادن به موزیک، خوراکی خوب و... 

اگه چیز دیگه ای به ذهنت رسید بگو که به این لیست اضافه کنم و تو تاپیک قرار بدم💚

اخیشش یه تاپیک مثبت دیدم 😍

عزیزم 😍💚

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم💚 رسالت من خوب کردن حال مردممه این کار قبل از هرچیزی حس خودمو خوب میکنه

عزیزم میتونی ب من کمک کنی من داعم دلهرع و اظطراب دارم یا خجالتی ام ...نمیتونم حرفمو رک و واضح بگم صدام با لرزع 

عزیزم میتونی ب من کمک کنی من داعم دلهرع و اظطراب دارم یا خجالتی ام ...نمیتونم حرفمو رک و واضح بگم صد ...

درخواست دوستی بده عزیزم

این تاپیک مخصوص چالشه💚