2821
2789
عنوان

کیا پاین تصمیم جدی بگیریم

140 بازدید | 17 پست

من چند وقته دلم میخواد نماز بخونم ،آدم مذهبیم نیستم اصصلا، اما حس میکنم یه آرامشی تو وجودم کم شده ،زندگی خوبیم دارم ،با همسرمم خیلی خوبم و با هم رفیقیم اما باز حس میکنم یه حفره ای تو وجودمه 

میگم شابد نزدیک شدن بخدا کمکم کنه؟

کیا مثل منن ؟بیاید با هم تصمیم بگیریم از امروز شروع کنیم و بهم اطلاع بدیم و شاید انگیزه ای بشه واسمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نماز خوندن رو به هیچی ربط نده.نماز خوندن یه امر واجبه که ما یه جورایی داریم از خدا بابت نعمت هایی که داده تشکر میکنیم.اگه بگی بخاطر زندگیم میخونمو حالم خوبه و فلان..ممکنه بعدا حالت بد بشه نخونی.

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

نماز خوندن رو به هیچی ربط نده.نماز خوندن یه امر واجبه که ما یه جورایی داریم از خدا بابت نعمت هایی که ...

نه من نمیگم چون حالم خوبه میخوام بخونم ،میگم با هر شرایطی ک تو زندگیم داشتم و دارم چه خوب بوده چ بد بازم یه تنهایی عمیقی تو دلم دارم واسه اون میخوام نمازو صروع کنم ببینم درست میشم یا نه 

نه من نمیگم چون حالم خوبه میخوام بخونم ،میگم با هر شرایطی ک تو زندگیم داشتم و دارم چه خوب بوده چ بد ...

امروز ظهر بخون.وقتی هم خوندی زود بلند نشو بعدش ده مرتبه بگو یا الله حاجتتو از خدا بخواه

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

مذهبی نیستم ولی همیشه نماز میخونم 

از چیزایی که به اسم دین تو حلق مردم فرو کردن متنفرم 

از نماز شخصا به ارامش میرسم گاهی بعد از نماز روی سجاده میشینم با زبون خودم با خدا حرف میزنم برای همه دعا میکنم و خواسته های خودمم از خدا میخوام که اگه نماز نمیخوندم روم نمیشد چیزی ازش بخوام 

نماز رو برای تشکر از خدا و بندگیو ارامش خودم میخونم 

خیلی وقتها باعث شده از گناه دوری کنم و تصمیم درست بگیرم

و در اخر مذهبی نماهای نا مسلمون از همتون بدم میاد وای به حالتون روزی که حق از باطل جدا میشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز