2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش بگم ؟

144 بازدید | 19 پست

خانما همونجور که توی تاپیکای قبلیم گفتم عاشق یکی شدم که دوسم نداره . چند وقت پیش رفته بودیم خونه داییم بعد با داداشم و پسرداییم و دخترداییم رفتیم تو اتاق . پسر داییم ۲ سال ازم بزرگتره . مثل برادر بزرگتر برام میمونه خیلی جاها پشتم بوده و کمکم کرده . تو اتاق درباره ی این که از یکی خوشم اومده ولی اون دوسم نداره به داداشم و پسرداییم گفتم . همه‌ ی اتفاقاتی که افتاده بود رو گفتم . اونام نظرشونو بهم گفتن . به نظرتون بقیه ی اتفاقایی که بعد از اینکه بهش گفتم با اون پسره افتاده رو بهش بگم یا نه ؟ 

اگه خودش پرسید چی ؟ بهش بگم ؟ 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه ما بودیم با دهن خونی تاپیک می‌زدیم....قشنگ با پشت دست میخوابوندن دهنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
سلام صبح زیباتون به خیر.  بار کج به منزل نمیرسه. یا یه چیزی رو اصلا نگین یا اگه. کفتین راستش ب ...

سلام صبح شما هم بخیر

آره خودمم به نظرم باید بهش بگم بدونه چه خبره 

کار همه تون اشتباه است ،دلیلی نداره این مسائل شخصی خودتو برای اونها بازگو کنی 

ما چون خیلی با هم راحتیم مشکلی نداریم که این موارد رو به هم بگیم 

ازمن به تونصیحت نگو دیگه هیچی نگو.... دوروزدیگه اینامیشن چماق میکوبن توسرت🙂🤧

داداشم ممکنه اینکارو بکنه 

ولی پسرداییم می‌دونم اگه بهش بگم نظر واقعیشو بهم میگه بدون سرزنش 

ما چون خیلی با هم راحتیم مشکلی نداریم که این موارد رو به هم بگیم 

قرار نیست الان مشکلی پیش بیاد ، همیشه منتظر حمله احتمالی از جانب کسی که زیاد بهش اعتماد کردی باش 

نمیدونی دنیا چه جوری میچرخه و بهترین دوست ها دشمن هم میشن

قرار نیست الان مشکلی پیش بیاد ، همیشه منتظر حمله احتمالی از جانب کسی که زیاد بهش اعتماد کردی باش&nbs ...

میدونم من خودم خیلی ضربه خوردم از کسایی که بهشون اعتمادی کردم 

ولی این دوتا میدونم کاری ندارن . من خیلی چیزای دیگه هم بهشون گفتم و واقعا کمکم کردن . کاری کردن که هیچ کسی دیگه ای حاضر نبود برام بکنه ولی اونا حاضر شدن .