2777
2789
عنوان

بی اشتهایی در بارداری

119 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها توی ماه اول بارداریم هستم ،هیچی نمی تونم بخورم 

اصلا میل به هیچی ندارم 

فقط چیز های خنک هوس می کنم ،و اونا رو هم زیاد نمی تونم بخورم 

خیلی نگران بچم هستم 

همش حالت تهوع دارم و دلم درد می کنه ،حتی شب ها هم نمی تونم بخوابم 

کسی توی بارداریش مثل من بوده ؟

چکار کنم ؟ 

اگه چیزی نخورم که نمیشه هم خودم ضعیف میشم هم بچه 

سلام.منم اوایل بارداری هیچی نمیتونستم بخورم همش ماست خیار می‌خوردم..فست فود می‌خوردم ضعف نکنم.از هفته ۱۲ استهام برگشت اما مثل خانومای باردار هم نیستم از غذا خوردنم مثل قبل بارداریه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

نگران نباش خواهر من سر هر بارداری از شدت حالت تهوع اول ۶ ،۷ کیلو کم میکنه بعد تو ماه های آخر این وزن برمیگرده به اول. 

ولی خوب بچه هاش ماشالله هر دو با وزن بالای ۳۵۰۰ به دنیا اومدن. و سالم و باهوش

برای بچه مشکلی پیش نمیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول همینجوری بودم تا الان ک ۳ماهمه از غذا بدم میاد از بوی غذا متنفرم. دیگه بهم سرم وصل میکنن 

ولی دکتر گفت اشکالی نداره اگه میتونی روزی ی لیوان شربت ابلیمو عسل ی کوچولو نمک دریا بریز توش بخور اون نگهت میداره  ک منم اونو بالا میارم. ولی میکن بچه از بدن خودت تغذیه میکنه نگران نباش