2777
2789

اگ تو لیوان ی بار مصرف میخای درست کنی 2 بسته قرمز  تازه اضافم میاد یکی و نصفی قرمز+یکی سفید+یکی سبز

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو لیوان ی بار مصرف میخای درست کنی 2 بسته قرمز  تازه اضافم میاد یکی و نصفی قرمز+یکی سفید+یکی ...

ممنون عزیزم لطف کردی برات صلوات فرستادم بعدش خودش رو بسته ش نوشته چقدر باید آب داغ بریزم برا هربسته ؟

اگ تو لیوان ی بار مصرف میخای درست کنی 2 بسته قرمز  تازه اضافم میاد یکی و نصفی قرمز+یکی سفید+یکی ...

راستی عزیزم یلداتونم مبارک باشه راستی بستنی وانیلی هم باید اضافه کنیم تو نت نوشته؟

ممنون عزیزم لطف کردی برات صلوات فرستادم بعدش خودش رو بسته ش نوشته چقدر باید آب داغ بریزم برا هربسته ...

فداتشم عزیزم بذار ی نکته بگم، ببین ژله الوورا خودش بی رنوه بعد برای اینک سفید بشه باید بهش شیر اضافه کنین البته در حد 2 تا قاشق  دیگ هر وقت رنگش سفید شد دیگ شیر نریز، الان دیگ بی کیفیت شدن، نگاه کن مثلا برای ی بسته ژله ی لیوان اب جوش بریز بعد خوب همش بزن ک پودر ژله ها حل بشن، بعد بذار روسر بخار کتری ب صورت بن ماری که کامل پودر ژله حل بشه، بعدم ی نصف لیوان آب سرد بریز هم بریز،. قالب تو چرب کن با یکمی روغن بعدم بریز بذار یخچال در حد 2 ساعت بمونه دوباره لایه بعدی بریز روش

راستی عزیزم یلداتونم مبارک باشه راستی بستنی وانیلی هم باید اضافه کنیم تو نت نوشته؟

میتونی ب جای شیر ب ژله الوورات بستنی وانیلی یا شیر بزنی ک رنگش از بی رنگی ب سفید در بیاد،. ولی ما دیروز بسته وانیلی زدیم رنگ سفیدمون دو لایه شده انگار لایه ژله الوورا با بستی از هم جدا شدن در صورتی ک قبلش کلی هم زدیم،. شما شیر بریز ک بهتر بشه، این نظر منه

قربونت برم همچنین شما💕

میتونی ب جای شیر ب ژله الوورات بستنی وانیلی یا شیر بزنی ک رنگش از بی رنگی ب سفید در بیاد،. ولی ما دی ...

آها ممنونم مهربونم خیلی لطف کردی پس فقط به ژل الورام دو قاشق شیر میزنم پس باید دوساعت بزارم که نیم بند بشه درسته بعد لایه بعدی و بریزیم ؟ ببخشید سوالم خیلی ابتداییه روش بن ماری چه جوریه ؟

ببین برا ژله قرمز ما تو لیوان شفاف یکبار مصرفا ک درست کردیم یک بسته ژله برای 5 تا لیوان اوکی شد، و ی نکته اول یادت باشه ژله قرمز بریز بعد سفید بعد سبز ک وقتی درش میاری  از قالب رنگای هندوانه باشه

ببین برا ژله قرمز ما تو لیوان شفاف یکبار مصرفا ک درست کردیم یک بسته ژله برای 5 تا لیوان اوکی شد، و ی ...

اگه بخوام تو همین لیوان شیشه ای حتما که برا بستنی سرو میشه بریزیم چی که تو همین لیوان خورده بشه دیگه اول باید سبز و بریزم  و بعدش سفید و بعدش قرمز؟

آها ممنونم مهربونم خیلی لطف کردی پس فقط به ژل الورام دو قاشق شیر میزنم پس باید دوساعت بزارم که نیم ب ...

اره عزیزم،. ن خواهش میکنم 

روش بن ماری ی کتری اب میکنی تا نصفه میذاری رو گاز وقتی ک جوش اومد اون کاسه ک اگ حرارت ببینه هم خراب نشه، ما استیل گذاشتیم، میذاری رو در کتری،،، ژله و ی لیوان اب جوشم میریزی روش بعد هم میزنی ک پوددر ژله کامل حل بشه، درواقع ی جورایی حرارت غیر مستقیم باعثش میشه ک این پودر ها حل بشن، میتونی گوگلم سرچ کنی

اگه بخوام تو همین لیوان شیشه ای حتما که برا بستنی سرو میشه بریزیم چی که تو همین لیوان خورده بشه دیگه ...

اره خب اینجوری میشه ولی ما دراوردیم شما هر جور راحت تری ، ترتیبشم درسته