2777
2789

چهار بار ریکواست داده بود.... بار چهارم قبول کردم.....

به بهونه های مختلف باهام میخواد حرف بزنه قشنگ معلومه دنبال بهونه برای حرفه....

دیروزم تو اینستا پیام داد امروز باز کردم دیدم نوشته من کلا جلوی شما تو بازی کم میارم..... هروقت تونستی بیا بازی کنیم باز.... شما خیلی خوبی فلان من سعی ام میکنم :/😑

ینی از من خوشش میاد ؟؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

سین کردم جوابش ندادم

ک ایشالا از من بدش بیاد ولم کنه

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش تا بحال نفهنیدی ؟!!! 🤔🙄

چیو؟

ن نفهمیدم والا

اصلا چطوری باید فهمید؟

کی هست اینی که میگی ؟ چند سالته ؟ چند سالشه ؟

دوست یکی از دوستام ک پسره

دو سال بزرگتره

خیلی سرش تو من😐😐

ینی از من خوشش میاد؟

خدایش تا بحال نفهنیدی ؟!!! 🤔🙄

این ینی الان ار من خوشش میاد؟

دوست یکی از دوستام ک پسره دو سال بزرگتره خیلی سرش تو من😐😐 ینی از من خوشش میاد؟

به نظرم کاری باهاش نداشته باشی بهتره چون خودتم داری میگی دوستش نداری 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن

ارتباط مجازیه یا حضوری هم دیده شما رو؟

اگه مجازی و اونطور که فکر میکنم تو یه بازی حرف میزدید به نظرم زود اعتماد نکن پسرا کلا تو مجازی شانسشونو اینطوری زیاد امتحان میکنن تا بالاخره یکی جواب بده