2777
2789

سلام خانومای گل🌺

من قصد بارداری اولم هست و ماه دوم اقدامم. 

این ماه تو بازه ی تخمک گذاریم چندباری اقدام داشتم. علائمم هم درد و سفتی شدییید سینه، گرسنه شدن زود به زود، گاهی درد در زیر دل، و گاهی درد کنار نافم هست. نمیدونم مال بارداریه یا پریودی.

موعد پریودیم ۲-۳روز دیگه اس. دیشب تو نی نی سایت خوندم که خیلیا قبل موعد هم بی بی شون مثبت شده. دیگه طاقت نیاوردم و الان بی بی چک زدم. به وضوح منفی شد🥺🥺

خیلی غصه دار شدم🥲😥

کسی بوده تا حالا که نزدیک موعد بزنه منفی بشه، بعدش مثبت بشه؟

به نظرتون ممکنه باردار باشم؟🥺

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

بله عزیزم

اگر باردار باشی مهم سطح هورمانای بارداریه که اگر بالا باشه بیبی چک میتونه نشون بده

شما هم زود زدی

خیلیا بی بی منفی داشتن ولی آزمایش خون دادن و مثبت بود

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل موعد هیچی مشخص نیس تا ۱۰ روز بعد موعد اونموقع میشه نظرداد

آخه خیلیاااا همینجا قبل موعد مثبت شده بودن. گفتم شاید برای منم بشه🥺

بعدم خیلی واضح یه خط قرمز تو قسمتcبود و tکاملا سفید بود.

اولا که خیلی زود بی بی چک گذاشتی

حداقل ۲_۳ روز بعد از موعد باید چک کنی

بی بی چک خطا زیاد داره

در صورتیکه ۱ هفته بعد تاخیر با بی بی چک نشون نداد، آز خون بدین

اگر هییچ مشکلی نداشته باشین گاهی تا یکسال هم طول میکشه. پس الکی استرس نداشته باشین

بله عزیزم اگر باردار باشی مهم سطح هورمانای بارداریه که اگر بالا باشه بیبی چک میتونه نشون بده شما ه ...

همش استرس دارم پریود بشم😁🤕

دلم میخواست الان مثبت بشه که کمی آروم بگیرم😶‍🌫️

همش استرس دارم پریود بشم😁🤕 دلم میخواست الان مثبت بشه که کمی آروم بگیرم😶‍🌫️

عزیزم صبور باش

انشالله به خواست خدا بارداری

اگر بیقراری برو آزمایش بتا بده

شاید نشون بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اولا که خیلی زود بی بی چک گذاشتی حداقل ۲_۳ روز بعد از موعد باید چک کنی بی بی چک خطا زیاد داره در ...

من فکر کردم زود نیست. آخه دیشب تو نی نی سایت که سرچ کردم، خیلیا قبل موعد مثبت شده بودن.

بی بی چکمم مدیکور بود.

آره ممکنه طول بکشه ولی شوهرم اینقدر هی بچه بچه میکنه میگه پس کی به من بچه میدی؟ خدا نکنه یه بچه ببینه دیگه! واویلاست! دیوانم کرده😶‍🌫️

انتظار هم سخته خب دیگه🥲

عزیزم صبور باش انشالله به خواست خدا بارداری اگر بیقراری برو آزمایش بتا بده شاید نشون بده

ممنونم مهربون.

هنوز موعد پریودم نشده ها...آزمایش بتا نشون میده این زمان؟

ممنونم مهربون. هنوز موعد پریودم نشده ها...آزمایش بتا نشون میده این زمان؟

بپرسید از متصدی آزمایشگاه 

صبور باش دختر باید حداقل یک هفته بگذره  شما با این تحمل کمتون چطور میخواید استرس های بارداری ر ...

نمیدونم واقعا😂

از بچگی عجول بودم. تازه از بعد ازدواج کمی صبور شدم!!

خیلی بی قرارم ببینم هستم یا نه. همش میترسم یهو پریود بشم