2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 67 پست

سرصبحی ترکیدم  از خنده خداخیرت بده🤣

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 میشه بپرسم کجا میریییییی

جای خاصی نمیرم 

معمولاً یه پارکی هست که میرم اونجا با گربه های بازی میکنم و بهشون غذا میدم . پارکه هم خیلی آدم های مختلف توشه . هم کلی پیر زن پیر مرد توشه هم لات توشه هم دخترا با دوس پسراشون میان اونجا هم بعضیا میرن درس میخونن 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
خوب دامن پوشیدی ی شلواری ساپورتی چیزی زیرش بپوش که اگه لازم شد دامنو بدی بالا 😂😶

🤣🤣🤣🤣🤣

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
پس لازمه داشته باشی بخر 😂شلوارکم باشه کارت راه میوفته البته 

شلوارک دارم ولی گشاده واسه زیر دامن نمیشه پوشید 

انقد گرونه آدم نمیتونه بخره 

این دامنه هم خودم شلوارمو برداشتم تبدیلش کردم به دامن 😂

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
پسرا رو خودم بلدم چیکار کنم . تو یه پارکی میرم همش به گربه های اونجا غذا میدم و نازشون میکنم . چند ب ...

شلوار کردی بپوش...از گوشیت هم شلوار پلنگی رو پخش کن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)