2777
2789

شما ک انقد فعالین و تاپیک هارو رصد میکنین لطف کنید اکانت منم همین الان تعلیق کنید واقعا حالم از محیط اینجا دیگه بهم‌ میخوره من تاپیکمو قفل کردم ک بحث پیش نیاد شما اومدی دوباره تاپیکو باز کردی همین الان تعلیق کنید لطفا 

@نی_نی_یار_شب  

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چه فرقی داره با لغو نکردن؟🤔

منم نمیدونم 

فک کنم فرقش دیگه اینه  ک نمیتونی پست بزاری...

@ازسارابپرس    

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
این قوانین مسخره چیه دیگه شورشو دراوردن

چی بگم والا🥲🤦🏻‍♀️

تاپیک اخر. نی نی یار پنجو بخون

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
وات؟

برو تو یوتیوب ویدیوهای پوریا پوتک و بزن ویدیو آخرش که مال۶یا۷ساعت پیش رو ببین نام کاربری توهم تو ویدیو های

راجب اسمتم یه چیزایی گف

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
دیگه چه فرقی داره با کسی که تعلیق نشده؟🤔

سلام

اول این که این کارشون کلا به ضرر کاربران هست. 📛📛📛

الان هرکس تعلیق بشه:

❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه 

❌️ نمی تونه پست بگذاره 

✅️ فقط می تونه لایک کنه.

🛑 بقیه ی کاربران می تونن تاپیک هاشو ببینن.

🛑 بقیه ی کاربران می تونن تگش کنن.

🛑 پیام های خصوصی به هم داده باشین دیده میشن.

🛑 شما اصلا نمی فهمین یه کاربر تعلیق شده یا نه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام اول این که این کارشون کلا به ضرر کاربران هست. 📛📛📛 الان هرکس تعلیق بشه:  ❌️ است ...

یه سوال

راهی هست کلا کاربری بسته بشه یا فقط میشه تعلیق کرد؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
یه سوال راهی هست کلا کاربری بسته بشه یا فقط میشه تعلیق کرد؟

سلام

🛑الان استارتر دیشب تعلیق شده شاید دوباره باز شده مثل قبلا.

چون می زنیم روی اسمش می نویسه ⬅️ دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد!

نمی دونم.

تا قبل از این طرح می شد به نی نی یار بگین تعلیق دائمی کن هر کس گفت برنگردونین اما تاپیک ها بودن اما می زدین روی اسم می نوشت  ⬅️ دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام 🛑الان استارتر دیشب تعلیق شده شاید دوباره باز شده مثل قبلا. چون می زنیم روی اسمش می نویسه ⬅️ ...

🙏🏻❤️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂