2777
2789
عنوان

جو اینجا

94 بازدید | 19 پست

واقعا نی نی سایت اصلا مثل قبل نیس نگین توکه الان عضو شدی من خیلی وقته اینجام

صمیمیت و احترام جور دیگه ای اینجا بود و کاربر مرد واقعا بزور میشد پیدا کرد الان کلی مرد نشسته فقط منتظر تاپیکای ج...ان

یا الان طرف واسه یه چیز ساده همه رو به فحش می‌بنده😐

هم تاپیکا خیلی بهتر بودن و زودبه زودم بروز میشدن الان انگار بین کلی تبلیغات یه چنتا تاپیک هس

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

عجب دل خجسته ای داری🚶🏻‍♀️

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

واااای دقییییییییییییییییییییییییییییییییییییقا

خصوصا اونکه بین کلی تبلیغات یه خط تاپیکم هست

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت نده و بگذر 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

ولی خدایی درست میگی مردا ام خیلی پرروعن 

چندماه پیش ک انلاین بودم یکی پیام داد بهش میگم اقا شما مگه زن نداری میگه چرا میگم خب خودت خوشت میاد زنت با یه اقا اینجا حرف بزنه مرتیکه میگه حالا انقد سخت نگیر:/منم گفتم بره بابا شرت کم بلاکش کردم

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
واااای دقییییییییییییییییییییییییییییییییییییقا خصوصا اونکه بین کلی تبلیغات یه خط تاپیکم هست

یکی گف مرورگر اپرا نصب کنی می‌ره همه تبلیغات

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
من با چند صحبت کردم محترم بودن.البته خودمم خیلی احترام میزارم

بله اسمتونم😃

یکی گف مرورگر اپرا نصب کنی می‌ره همه تبلیغات

من چون دیر به دیر میام یادم نمیمونه زیادم اهمیت نمیدم ولی شنیدم خیلی خوبه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ولی خدایی درست میگی مردا ام خیلی پرروعن  چندماه پیش ک انلاین بودم یکی پیام داد بهش میگم اقا شم ...

تاپیک های که مربوط به مسائل خانومای رو ببینی تازه چقدررر کاربر مرد آنلاین وجود داره آدم حالش بهم میخوره

با وجود اینکه هشت ماهه اینجام ، ولی حرفتون به نظر درسته ، به علاوه اینکه تاپیک های دروغ هم زیاد شده متاسفانه ، بعضیا هم خیلی تابلو دروغ میگن نمیدونم میخوان کیو گول بزنن؟!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

احترام رو خوب اومدی

تاپیک نظرسنجی میذارن نظرت رو میگی استارتر میاد از سلیقه و نظر و دیدگاه و سطح فرهنگ و شعور اجتماعی ایراد می گیره بعدم میگه شماها که مخالفین چرا اومدین😶😶باباجان خودت نظر خواستی دیگه...