2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب امسال شروع کن میشه اولین سال اولین یلدا خاطرات موندگار

نمیشه

تو خونه ما از این خبرا نیست به مامانم بگم یلدا اولین حرفش اینه که پول نداریم یلدا چیه دیگه بابامم میخواد بگه کم خرج کنید از این کارا هم کنید فکر های اقتصادی کنید بعد دعوا میشه 

حالا انگار مثلاً خیلی‌ خرج می‌کنیم یه ماهه منتظرم یه شلوار خونگی بخرم بازم نشد موند ماه بعد مامانمم که اصلاً یادش نیست آخرین بار کی برای خودش یه چیزی خریده 

منم خونه بابامم ، کیک درست کن شیرینی درست کن خودت بخور اضافه اومد به بقیه ام بده

اگر به مامانم بگم بازم داغ دلش زنده میشه میگه پول نداریم خونه زندگی من به این کارا میخوره آخه 🥲💔

باز تا پارسال یه کیک کوچولو از قنادی میخریدیم امسال اونم نیست دیگه 

نمیشه تو خونه ما از این خبرا نیست به مامانم بگم یلدا اولین حرفش اینه که پول نداریم یلدا چیه دیگه با ...

شرایط سخت عزیزم منم لباسی برا یلدا نگرفتم‌ی کیک خونگی ی کم باسلوق ک سر جمع ۱۰۰ تومن خرجشونه درست میکنم میوه و تخمه ام همیشه هست حتما این نیست لباس و بهترینا بخری باید دل خوش باشه جمع شید بگید بخندید خوردن همیشه هست

شرایط سخت عزیزم منم لباسی برا یلدا نگرفتم‌ی کیک خونگی ی کم باسلوق ک سر جمع  ۱۰۰ تومن خرجشونه درست میک ...

قبلاًها حداقل همین حداقلی رو داشتیم الان دیگه اصلاً دلمون خوش نیست احساس می‌کنم اصلاً خانواده نیستیم ، اگر خودم پول داشتم حداقل یه حرکت کوچیکی میزدم ولی اونم نیست ، شرایط شاغل شدن هم ندارم الان همه خوابن من نشستم غصه میخورم 

قبلاًها حداقل همین حداقلی رو داشتیم الان دیگه اصلاً دلمون خوش نیست احساس می‌کنم اصلاً خانواده نیستیم ...

عزیزم‌می فهمم چی می گی منم دوران مجردی دغدغه های تورو داشتم. ولی باور کن مهم نیست. یه شبه و می گذره. یادمه چند سال پیش اصلا ازین خبرا نبود.. تمام این بریز و بپاشا ی مسخره تحت تاثیر بلاگرای اینستاگرامیه. کاری کردن یه شب اندازه دو هفته عید خرج برداره. آدمم اینا رو می بینه فکر می کنه وای عقب افتادم از قافله.خیلی فرهنگ بدی رو جا انداختن. 

من خودم‌یه کیک درست می کنم فقط.شامم کلا نمی خوریم🤣 حالا تخمه و میوه اکثر اوقات هست.

بلاخره آرد و شکر و تخم مرغ تو هر خونه ایی هست.

فقط یه وقت نذاری مادر  و پدرت غصه بخورن.. عادی بگیر بره...امیدوارم در آینده هر سال برای خودت یلدای لاکچری برگذار کنی.