2777
2789
عنوان

آیفون دارا بیان بی زحمت

95 بازدید | 13 پست

می‌خوام گوشی آیفون بخرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم

۱۳خوبه یا۱۴ یا ۱۳پرومکس یا گوشی دیگه اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین لطفا بگید

نمی‌دونم کدوم بهتره و اینکه میگن۱۴ریجستر نمیشه حالا اگه من۱۴خریدم ولی تو یه کشور دیگه به غیر ایران میتونم استفاده کنمش ؟؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

جای دیگه هم‌یاید‌رجیستری اون‌کشور باشه

درکل دیگه ۱۴و۱۵خط دادنشون‌مشکله

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴رجیستر نشده تا الان که. من خودم آنتن ندارم، ۱۳ پرومکس هم خوبه، اونم دارم به عنوان گوشی دومم

دوربین ۱۴ قوی تره ، اگر گوشی دیگه ای دارید ۱۴ بگیرید، توی کشور دیگه هم بله می تونید استفاده کنید مشکلی نداره 

جای دیگه هم‌یاید‌رجیستری اون‌کشور باشه درکل دیگه ۱۴و۱۵خط دادنشون‌مشکله

واسه بعضیا قطع میشه اگه این اتفاق بیوفته میشه درستش کرد؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
من ۱۳ خریدم  حوصله دردسر ۱۴،۱۵ رو نداشتم

واقعا منم همینطور هر لحظه هم استرس اینکه قطع شه .ووو

واسه بعضیا قطع میشه اگه این اتفاق بیوفته میشه درستش کرد؟

نه‌ ممکنه اصلا خط نده 

اگر هزینشو‌ داری ب نظر من ۱۳بگیر

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
نه‌ ممکنه اصلا خط نده  اگر هزینشو‌ داری ب نظر من ۱۳بگیر

۱۳پرومکس اره فک کنم خوبه

ولی از یطرفیم۱۴خیلی میگن از این بهتره

۱۴ و ۱۵ نخر همون راهای آنتن موقتیش هم دیگه جواب نمیده کلا آنتن بی آنتن

۱۳ و ۱۳ پرو و پرومکس هم بستگی داره چقد بخوای هزینه کنی، ۱۳ پرو خب تاپ تره از ۱۳

ولی دیگه بنظرم بین ۱۳ پرو و ۱۳ پرومکس تفاوت زیادی وجود نداره و ترجیح ۱۳ پروئه

❤️‍🩹

من ۱۳خریدم وقتی ۱۴و۱۵ریجستر نمیشه مگه سرم‌درد میکنه خودمو تو‌ دردسر بندازم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من ۱۳خریدم وقتی ۱۴و۱۵ریجستر نمیشه مگه سرم‌درد میکنه خودمو تو‌ دردسر بندازم 

اره ولی از طرفیم آدم وسوسه میشه میگم جدیدترینشو بخرم که اینم ریسکه

ولی من هرکیو دیدم ۱۴خریده قطع نشده

اره ولی از طرفیم آدم وسوسه میشه میگم جدیدترینشو بخرم که اینم ریسکه ولی من هرکیو دیدم ۱۴خریده قطع نش ...

منم دوست‌داشتم ۱۵بگیرم‌ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است