2777
2789

۱۳ماهه دارم 

به کارت میاد😂🤧

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۱۵ماهشه هنوز راه نمیره

میخواستم بدونم بچه هاتون تو این سن چه تواناهایی داشتن؟

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
دخترم ۱۵ماهشه هنوز راه نمیره میخواستم بدونم بچه هاتون تو این سن چه تواناهایی داشتن؟

دست شو میگیری قدم بزنه تو خونه؟

تا ۱۸ماهگی فرصت داره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دست شو میگیری قدم بزنه تو خونه؟ تا ۱۸ماهگی فرصت داره

اره دستشو میگیرم ولی چند قدم ک میره میشینه

مبل رو میگیره راه میره

ولی مستقل هنوز نمیتونه

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
اره دستشو میگیرم ولی چند قدم ک میره میشینه مبل رو میگیره راه میره ولی مستقل هنوز نمیتونه

خب خوبه کم کم راه میوفته 

خیلی باهاش تمرین کن 

خب خوبه کم کم راه میوفته  خیلی باهاش تمرین کن

مشکلش اینه همکاری نمیکنه تنبله😅

عزیزم قد وزن بچه ات تو یکسالگی چند بود؟

مشکلش اینه همکاری نمیکنه تنبله😅 عزیزم قد وزن بچه ات تو یکسالگی چند بود؟

۱۰کیلو 

قد فک کنم ۷۷ 

البته ۱۳ماهگی بردم واکسن بزنه .... 

پسر منم تنبله😂

اشکال نداره عزیزم بچه دیدم تا دوسال هم مستقل راه نرفته  کم کم کمکش کن تا یاد بگیره

عزیزم قد پسرتون تو ۱۵ماهکی چقد بود

۱۰کیلو  قد فک کنم ۷۷  البته ۱۳ماهگی بردم واکسن بزنه ....  پسر منم تنبله😂

خدا حفظش کنه عزیزم