2777
2789
عنوان

به نظرتون موهام کوتاه کنم یا نه

72 بازدید | 11 پست

نمی‌دونم تازه رسیده پایین شونه جلوش هم تقریبا چتریه ولی بلند شده خب...

از یه طرف بهش رسیدگی میکنم که بلند بشه ولی موخوره داره..نمی‌دونم یعنی پشیمون نمیشم؟ :/ 

موهای مصری + چتری بهم میاد.... اه نمی‌دونم چیکار کنم 

۱۷ سالمه...دلم میخواد برم دانشگاه موهام تا کمرم باشههه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام کوتاهه 

خدایی خیلی خوبه😁

البته رشدش زیاده زود بلند میشه ولی هربار کوتاه میکنم که درحد مدل مصری بمونه چون هم بهم میاد هم خوشگله نه خیلی بلنده نه خیلی کوتاه البته مصری بلنده مال من 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من موهام کوتاهه خدایی خیلی خوبه😁البته رشدش زیاده زود بلند میشه ولی هربار کوتاه میکنم که درحد مدل مص ...

آخه بدبختی اینجاست من دلم موهای بلند میخواد..همزمان موهای کوتاه هم بهم میاد 

آخه بدبختی اینجاست من دلم موهای بلند میخواد..همزمان موهای کوتاه هم بهم میاد

منم قبلا یعنی قلل از اینکه کوتاه کنم خیلی بلند بود ولی فقط به خاطر اینکه تجربه کنم و تنوعی بشه کوتاه کردم دیگه از اون بار نذاشتم بلند شه 

هنوزم غصه میخورم میگم موهام حیف بود و دوست داشتم بلند شه ولی میبینم این مدل خدایی راحته برای نظافتش هم کلا پشیمون میشم 

به نظرم اگه یه مدت کوتاه نگه داری موخوره نمیزنه اصلا 

موی بلند خوبه خوشگله مخصوصا واسه مهمونی و تولد و اینا ولی خب نگهداریش اذیته 

من خودم برای مهمونیا هیچی مدلی نمیزنم همش بازه و ساده😂

البته بگم و جلوی موهام چتری نیست ساده‌س 

منم قبلا یعنی قلل از اینکه کوتاه کنم خیلی بلند بود ولی فقط به خاطر اینکه تجربه کنم و تنوعی بشه کوتاه ...

هعییی... خدا رو شکر الان موهات سالمه...من حتی رفتم دکتر برای ریزش موهام و اینا...بعد پنج شش ساله کوتاهش میکنم 

ولی دو بار هم موهام تا پایین کمر بود..خیلی خوشگل میشه وقتی بلنده...لخت لخت میشه 

موی بلند خوبه خوشگله مخصوصا واسه مهمونی و تولد و اینا ولی خب نگهداریش اذیته من خودم برای مهمونیا هیچ ...

عه خب جلوش چتری نباشع میشه کلی مدل بدی بهش..دو طرف رو بافت کوچولو بزنی :)

هعییی... خدا رو شکر الان موهات سالمه...من حتی رفتم دکتر برای ریزش موهام و اینا...بعد پنج شش ساله کوت ...

من یادم نمیاد هیچ وقت موخوره داشته باشم راستشو بخوای ولی خب مال من لخت هم نبود الانم پایینش حالت داره لخت نیست یه بار خواستم کراتین کنم لخت لخت بشه نذاشتن گفتم موهات خراب میشه 

ولی اگه بگی الان راضیم درکل 

به جوریه درحدیه که میتونی ببندیشون خیلی کوتاه نیست

عه خب جلوش چتری نباشع میشه کلی مدل بدی بهش..دو طرف رو بافت کوچولو بزنی :)

آره بابا میشه منم موهام پرپشته خیلی خوب میشه 

ولی ساده بیشتر دوست دارم 😉