2777
2789
عنوان

فازش چیه؟

151 بازدید | 3 پست

یکی هست فامیل  میخواد خودشو خیلی موجه نشون بده یا من اینطور حس میکنم میخواد خودشو موجه نشون بده و نظر خودش فقط درسته من اشتباه میگم تاکید میکنه دلیل چرت و پرت میاره

مثلا اومد پیشم گفت من این خوراکیا رو دوس ندارم با حالت😪یا مثلا به خاله بگو  تو اون لیوان چای برام نریزه کوچیکه یا مثلا (اسم مادرمو بگه یاد اون فیلمه افتادم 😂)یا مثلا اینکه پیج اینستا زدم اول مسخره ام کرد یه کامنت هم برام نزاشت فقط لایک کرد و فالویینگامو رفت فالو کرد عین پیج منو زد و مثلا از خواسته ام گفتم به سخره گرفت یا مثلا وقتی کار خیر میخوام کنم میگه نکن به فقیر پول نده

یا مثلا اومد اتاقم گفت فلان چیزت زشته فلانت فلانه بعد من اصلا ناراحت نشدم چون میگفت رکم من کلی کادو بهش دادم سورپرایزش کردم یا مثلا گفت مامانت سیاست داره😐اومده بود خونمون میگفت فرشته اونو میدی اونو میاری اونو میندازی اشغالی،، 

اماااا اونم منو سورپرایزم کرد درکل دختر خوبیه حس خوب داد گفت اومدم پیشت بهترین لباسامو پوشیدم دلم برات تنگ شده بود حرف خوب میزد امید میداد بعد تو خونواده خیلی خودشو سربه زیرو پاک نشون میده

بعد با دوست پسر سابقش که زن داره الان چت میکرد میگفتم نکن میگفت زنش میدونه دوسم داره😑

ولی اون رفتاراهم داشت نظرشما چیه فازش چیه؟؟؟

01:32:56 | 1402/09/30

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.