2777
2789

سلام مامانها

لطفا نظر بدید.

من و شوهرم و پسرم و خانواده شوهرم امروز رفتیم به یه خانه قدیمی خارج از شهر حالت بومگردی داشت.

حدود ۵۰ نفر حضور داشتن.برنامه موسیقی بود.بعد مجری میامد سر هر میز و مسابقه اجرا میکرد.کلا سرگرمی بود.بعد شام بعد بریدن هندوانه و موسیقی و اینا.در کل قشنگ بود.

حالا بریم سر اصل ماجرا 

پسر من ۴سالشه و دختر خواهر شوهر۶.اینا هی میرفتن وسط راه میرفتن و بازی میکردن.من چندبار گفتم بیا بشین ولی پسرم نیامد.بعد هر بلند بلند حرف میزد و میخندید.همش بهش چشم غره میرفتن عمه هاش و پسر عمه هاش هیس هیس میگفتن.

منم چند بار گفتم.ولی بچه است دیگه اخه خندیدن و حرف زدن مگه بده.چقدر بکن نکن بگم.دیگه بی خیال شدم.از طرف دیگه این عمه ها شوهرم رو تحریک میکردن.همش اخم تخم میکرد.تو اینطور شرایط چیکار میکنید.

پسرم هم از اینا نیست با دعوا بگم بیا بشین گوش کنه بدتر لج میکنه.

خیلی ناراحتم.حال بدی دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه فضا و جو طوری بوده که بچه ها نباید میرفتن وسط ، باید مدیریت میکردی

ولی اگه محیط شاد و بگو بخند بود ، حرفای اونا اصلا برات مهم نباشه

🚦 سوالت هیچ ربطی به مامان های پسردار نداشت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

حساس نباش تموم شد رفت قضیه بهش فکرنکن 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه عمر خودم مامانای بی خیال رو نکوهش میکردم.ولی واقعا تو شرایطش ادم نمیدونه چیکار کنه.بچه هم گناه داره.تا یه حدی باید بچگی کنه.موندم چیکار کنم.به زور بنشونم هم این دختر خواهرشوهرم بدجنسه هی میاد بلندش میکنه.اصلا پیش اون حرف منو گوش نمیده

خب با زبون خوش به بچه میگفتی بیان پیش خودت آروم حرف بزنن یا بازی کنن خیلی سخت بود؟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

قبل از اینکه برید جایی تو خونه خودت وقتیکه داری آماده میشید از قبل به پسرت هر چیزی که میخوای بگی رو بگو 

من خودم با بچه هام همینطوری بودم،،، جواب هم داد گوش گرفتن

بچه باید از قبل آماده بشه 

ولی تو اون لحظه دیگه نمیتونی کنترلش کنی چون فقط به بازی فکر میکنه 

ولی اگه از قبل بهش بگی اونجا تا یادش بندازی دیگه میدونه که چی میخوای

بعدشم جاهایی که میشه و میتونی نری ، نرو 

نرفتن بهتر از اینه که هم خودتو عذاب بدی هم بچتو اونم به خاطر دیگران