2777
2789

اون میگن پیدا شده ؟کجا بود 

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
بی خوابی زده به کلت دنبال داداش دختره ای😶

نه منظورم اینه ک تو این مدت کجا بوده 

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اونکه بلوچی بود و تو اصفهان زندگی میکرد رو میگی 

آره تو تهران پیدا شد

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
اگر اونکه بلوچی بود و تو اصفهان زندگی میکرد رو میگی  آره تو تهران پیدا شد

چجوری رفته بود تهران 

اون پسر بچه ها کی بودن باهاش رفتن

چجوری رفته بود تهران  اون پسر بچه ها کی بودن باهاش رفتن

بچه کار بودن

گولش زدن 

سرچ کن عنوان تاپیکش رو میاد 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
بچه کار بودن گولش زدن  سرچ کن عنوان تاپیکش رو میاد

نمیاره میشه لینک تاپیکشو برام بفرستی