2777
2789
عنوان

اصلا نمی دونم کارم درست بود یا نه

254 بازدید | 9 پست

چند شب پیش من رفتم خونه پدر شوهرم بعد نشستم کنار بخاری جاری کوچک هم اومد نشست با شوهرش.من چای مو خوردم بعد پاشدم رفتم پیش همسرم .چون با برادرش دعوا می کرد 

بعد رفتن ما این جاری معرکه گرفت که به من توهین کرده و غرورمو شکسته و منو دوست نداره

دو شب پیش هم برادرشوهربزرگم اومد به اصرار منو برد خونه پدر شوهرم

جاری کوچک قبل اومدن ما با بقیه دست داده بود و رفته بود بیرون .بعد که اومد خونه بعد ما .به من دست نداد 

.بعد گفته بود که من به هیچ کس دست ندادم

امشب من مجبور شدم به خاطر تزریق آمپول مادرشوهر .برم خونه پدر شوهرم 

جاری کوچک هم بود من فقط به خاطر خدا و اینکه پدرشوهر و برادرشوهر بزرگ م رفتم سلام کردم دست دادم

بعد که داشتم میرفتم خونه خودمون .برادرشوهر بزرگ م گفت که واقعا لیاقت داری 

من اینکار و مردم من بحث تموم شه 

به برادرشوهر بزرگ م هم گفتم دفعه بعد بهانه بگیرن قطع رابطه کامل می کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

که کارم درست بود یا نه

به نظر ک بهترین کار و کردی ولی همیشه همون کاری رو انجام بده که به خودت ارامش میده،  الان که گفتی قطع رابطه میکنم اگر اتفاقی افتاد بکن و سر مرفت وایسا

به نظر ک بهترین کار و کردی ولی همیشه همون کاری رو انجام بده که به خودت ارامش میده،  الان که گفت ...

آره واقعا 

این دفعه بهش فرصت دادم

چون دیدم همسرم و پدرشوهر و برادرشوهر بزرگم کاملا طرف من ایستادن 

به نظرت جاری نمیگه‌ چقدر خر بود  دیدگاه برادرشوعر و‌پدرشوهر به نظرت نسبت به من چی میشه

عزیزم چرا باید همچین حرفی بزنه، از کجا معلوم شاید تحت تاثیر این حرکت مثبتتون قرار گرفت و در رفتارش با شما تجدید نظر کرد. بهرحال ما مسئول قضاوت دیگران نیستیم و باید بهترین کار رو انجام بدیم.

در مورد دیدگاه خانواده شوهر نسبت بهتون هم باز همه چی به نفع شماست، این حرکت شما که با آرامش و منطقی پیشقدم شدین و به این بحث بچگانه خاتمه دادین، گویای اینه که دنبال بحث و دعوا و کش دادن به مسائل نیستین و روح بزرگی دارین.