2777
2789

ما امشب خونه مادر شوهرم همه دعوت بودیم و دختر دختر خاله شوهرم اومده بود و طلاق گرفته و قیافشم بیشتر عمل زیبایی داره و دختر خوش برخوردیه و شوهرمم همش حواسش ب من بود و نگاه کسی نمی کرد من چون باردارم رفتم توی اتاق استراحتی کنم که اونا هم بلند شدن برن منم از اتاق اومدم بیرون و اون دختره رفت نزدیک شوهرم و چیزی گفتن و هر دو خندیدن فک کنم گفت هیچ نمیایی سری بزنی و برادر شوهرامم و برادرزاده و خواهرزاده شوهرمم بودن ولی با اونا رسمی خداحافظی کرد الان ب شوهرم بگم تو چرا اینجور باهاش خندیدی یا حساس میشه 

بالحن مهربون واروم بپرس بگوعزیزم فلانی چی گف بهت

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو ولی حواست باشه

دختر عمه همسر من تو یه مراسم ختمی که فامیل نزدیک مشترکشون بود ،،،،،و این خانم هم از خارج ایران اومده بود......قشنگ با شوهرم روبوسی و بغل و گریه و فلان .......

هیچی بهش نگفتم فقط سرسنگین شدم خودش بعد اینکه اومدیم خونه گفت اونقدر با همه گریه و بغل کردم اصلا حواسم نبود کی اومد نزدیک خانم خودش رفت بغل شوهرم دیدم 

من بازم چیزی نگفتم 

ولی حواسم هست

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
فک کنم گفت سری نمیزنید و از این حرفا 

اگع ایجورشنیدی پس حساسش نکن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نمیدونم بدم اومد ی لحظه ولی ب شوهرم اعتماد دارم میگه نکنه خیلی با هم خوب بودن قبلا 

نه عزیرم دیگه هرچه بوده تموم شده رفته خنده و صحبت 

هم پیش میاد 

اصلا این چیزا 

مهم نیستن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نگو ولی حواست باشه دختر عمه همسر من تو یه مراسم ختمی که فامیل نزدیک مشترکشون بود ،،،،،و این خانم هم ...

منم حواسم هست ی بارم رفت خونه اجیش شب نشینی نزدیکیم این دختر اونجا بود و شوهرم دیر اومد خونه گفتم کی اونجا بود گفت فلانی گفتم اشتباه کردی موندی وقتی اون اونجا بود تو می اومدی

مرسی همینو میدونم شوهرم خیلی خیلی حواسمو داره و هر کاری میکنه ک من ناراحت نشم ولی خب حساس میشم  

پس اگه اینطوره دیگه خیالت تخت و 

به هیچکس و هیچی حساس نشو

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم